Častolovice B - Javornice B 5:2 (0:1)

12.09.2020 15:00

Střelci:
Petr Hubek, Ondřej Nosek

Sestava:
Lukáš Kasper – Tomáš Plesl, Miloš Valtera, Josef Hubek, Josef Hanyk – Daniel Rais, Ondřej Nosek, Kamil Široký, Lukáš Pavel – Martin Paštika, Petr Hubek; střídající: Martin Kučera, Jiří Valtr

Komentář k utkání:
První poločas začal náporem domácích a prvních 20 minut jsme se nedostali k jejich brance. To u naší branky bylo rozhodně živěji, protože domácí vypálili dvakrát nebezpečně nad naši branku a jednou jejich pokus vytěsnil Lukáš Kasper na tyč. To naši hráči byli efektivnější, protože hned naše první šance skončila gólem v síti Častolovic. Martin Paštika přihrál rozběhnutému Petrovi Hubkovi, který obešel brankáře a dostal náš tým do překvapivého vedení 0:1. Gól nás ve výkonu povzbudil a hra se trochu vyrovnala a přicházely i další naše šance. Ve 32. min. střílel jen nad branku z výhodné pozice Martin Paštika a o 2 minuty později pálil pro změnu do brankáře Kamil Široký. Domácí se nemohli dostat zpátky do hry. Jen ve 41. min. nám zle zatopili, ale Lukáš Kasper střelu z bezprostřední blízkosti vyrazil. V závěru poločasu rozvlnil jen boční síť domácí branky svou střelu Lukáš Pavel.
Druhý poločas začal opět náporem domácích, kteří hru oživili novými hráči. Již ve 49. min. bylo vyrovnáno po hlavičce soupeře po rohovém kopu – 1:1. Častolovice dále tlačily do útoku a po našem nedůrazu se v 53. min. dostaly po prudké ráně do vedení 2:1. Po hodině hry Lukáš Kasper střelu soupeře jen zpomalil a domácí hráč míč už jen jednoduše doťukl do sítě – 3:1. V 62. min. vedli domácí po další vydařené střele již 4:1. V 65. min. jsme se dostali k prvnímu rychlému protiútoku také my. Petr Hubek našel po své akci před branku volného Ondru Noska, který snížil na 4:2. Kontaktní gól měl na noze Kamil Široký, jenže v 67. min. svou střelou pouze orazítkoval břevno domácí branky. O 2 minuty později pak Častolovice v podstatě rozhodly o osudu utkání gólem na 5:2. Upravit skóre mohl ještě v 75. min. Dan Rais, jenže střelou podél vybíhajícího brankáře trefil bohužel jen tyčku. Zápas se už jen v relativním klidu dohrál, a domácí hráči tak odcházeli ze hřiště s vítěznou náladou.

Zpět