Čermná - Javornice B 0:1 (0:0)

18.04.2015 17:00

Střelci:
Petr Jirsa

Sestava:
Jiří Mucha – Miroslav Kmec, Zdeněk Matyáš, Pavel Chlachula, Tomáš Plesl (60‘ Jiří Tobiška) – Petr Jirsa, Jakub Hovorka, Martin Kučera, Jaroslav Nosek – Jaroslav Janeček, Lukáš Pavel

Komentář k utkání:
V silně slátané sestavě na měkkém terénu a za dost velkého chladna jsme překvapivě začali utkání v Čermné naším tlakem. Domácí jsme nepustili k naší brance a byli jsme ve všech směrech rychlejší. V 9. min. vystřelil první ránu do domácího brankáře Petr Jirsa. Ve 14. min. střelu Míry Kmece vykopl domácí brankář. Pár vteřin poté kryl další střelu Petra Jirsy domácí brankář. Tentýž hráč se ve 26. min. položil do rohového kopu, ale jeho střela letěla vedle. Podobně skončil i přímý kop v následující minutě. Ve 35. min. vytvořil Jirka Mucha svým slabým odkopem šanci domácích, kterou však vzápětí bravurně vychytal.
Druhý poločas jsme začali i s jedním hráčem na střídačce. V 50. min. vystřelil před velkým vápnem na branku domácích Martin Kučera, jehož střelu brankář vyrazil k Mírovi Kmecovi, ale ten ve skluzu střílel vedle. V 52. min. udělal další chybu Jirka Mucha, ale střela domácích šla vedle. Chybu brankáře nepotrestal v 54. min. na druhé straně ani Lukáš Pavel. V 61. min. hlavičkoval domácí útočník na naši branku, ale Jirka Mucha dal za pravdu své přezdívce, proletěl se jak komár a jeho střelu kryl. V 82. min. byl domácím hráčem zezadu faulován Petr Jirsa, který poté viděl druhou žlutou kartu a byl vyloučen. V 83. min. kopal roh Pavel Chlachula a jeho centr skončil na břevně domácí branky. V posledních minutách se někteří hráči po hřišti pohybovali spíše silou vůle a utkání mířilo k penaltovému rozstřelu. V 90. min. se však dostal k míči na hranici velkého vápna Petr Jirsa a umístěnou střelou k tyči rozhodl o třech bodech pro náš tým. Dvě kola před koncem základní části jsme si tím zajistili účast ve skupině prvních 4 týmů bojujících o postup z OP IV. třídy.

Zpět