Čermná - Javornice B 1:1 (0:1), pen. 4:5

28.08.2021 17:00

Střelci:
Josef Hanyk

Sestava:
Lukáš Ešpandr – Miloš Valtera, Lukáš Pavel, Josef Hanyk, Martin Hůlka /83‘/ – Roman Petřík, David Hošek, Jakub Pavlovec, Kamil Široký – Martin Paštika, Daniel Rais; střídající Martin Kučera

Komentář k utkání:
První poločas začal naším náporem, jenže David Hošek mířil ve 2. min. hlavou jen do brankáře. Chvíli poté pak tyč domácí branky nastřelil Kuba Pavlovec. V 10. min. musel proti střele soupeře zakročit Lukáš Ešpandr. V 17. min. jsem se zásluhou gólové hlavičky Pepy Hanyka po rohovém kopu dostali do vedení 0:1. Aktivitu následně převzali domácí, ale na Lukáše Ešpandra vyzrát nedokázali. Po půlhodině hry orazítkovala hlavička Martina Paštiky obě tyče, jenže míč se vrátil zpátky do hřiště.
Ve druhém poločase byli aktivnější opět domácí, ale jejich střely vyrážel nebo chytal Lukáš Ešpandr. V 58. min. se do akce vydal Joska Hanyk, ale svůj průnik zakončil lobem na břevno branky Čermné. V 65. min. trefili horní část brankové konstrukce také domácí. V 80. min. byl vyloučen hráč soupeře, jenže naše přesilovka trvala velmi krátce, protože pár minut poté putoval do sprch předčasně i Martin Hůlka. Z nařízené standardní situace nakonec domácí dokázali z dorážky vyrovnat – 1:1. Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu. Protože Lukáš Ešpandr jednu z penalt soupeře vyrazil a naši borci Kamil Široký, David Hošek, Lukáš Ešpandr, Martin Paštika a Pepa Hanyk se nezmýlili, cestovali jsme z Čermné i s bonusovým bodem.

Zpět