Čermná - Javornice B 1:1 (1:0), pen. 2:3

10.10.2020 15:00

Střelci:
Filip Dvořák

Sestava:
Lukáš Ešpandr – Lukáš Pavel, Tomáš Plesl, Josef Hanyk, Jakub Pavlovec – Ondřej Nosek, Jaroslav Petr, Daniel Rais, Petr Hubek – Martin Paštika, Filip Dvořák; střídající: Martin Kučera, Jaroslav Motl, Martin Hůlka, Tomáš Plašil

Komentář k utkání:
První poločas začal vzájemným oťukáváním, žádné mužstvo se nedostalo ke střelbě. Naši hráči jen odkopávali a domácí útočili jen k velkému vápnu. První střela na naši branku padla až ve 23. min., kdy ji Lukáš Ešpandr vyrazil na roh. To samé se událo ve 35. minutě. Z rohu však domácí hráč našel neobsazeného spoluhráče u pravé tyče a ten vsítil hlavou první gól utkání – 1:0. Další domácí útok ve 38. min. skončil střelou do naší tyče.
Druhý poločas začal za deště, a ten nás pokropil živou vodou. Naši hráči začali útočit a domácí se nedostali k naší brance. První střelu na domácí branku vyslal ve 48. min. Filip Dvořák, ale brankář ji chytil. V 57. min. kopali domácí přímý kop, ale lapil Lukáš Ešpandr. Dále jsme útočili, ale naši hráči stříleli většinou vedle, nebo slabě do brankáře tak jako v 61. min. Jarda Motl a v 70. min. dokonce nadvakrát Martin Paštika. V 72. min. jsme zaútočili, dostali se do velkého vápna a po vyšachování domácí obrany střílel Filip Dvořák do prázdné branky – 1:1. Poté se sice domácí dostávali častěji k naší brance, ale vše zachránila neprostupná obrana, nebo zasáhl zaskakující brankář Lukáš Ešpandr. Zápas jsme tak dotáhli do penaltového rozstřelu, který byl napínavý, protože více než polovina pokusů úspěšná nebyla. Naši hráči kopali takto: Ondra Nosek proměnil, Lukáš Ešpandr překopl branku, Joskovi Hanykovi vyrazil střelu brankář, Filip Dvořák proměnil, Petrovi Hubkovi vyrazil střelu brankář, Dan Rais proměnil. Na druhé straně dopadli domácí ještě hůře, protože Lukáš Ešpandr tři jejich střely vyrazil a jeden střelec naši branku také překopl. Díky tomu vezeme z Čermné 2 body po vítězství na penalty.

Zpět