Čermná - Javornice B 2:4 (2:0)

10.09.2016 17:00

Střelci:
Jakub Pavlovec, Martin Plíhal, Jakub Hovorka, Jaroslav Petr

Sestava:
Lubomír Ples – Jiří Zářecký, Jiří Valtr, Pavel Chlachula, Tomáš Plesl – Kamil Široký (87‘ Martin Kučera), Jakub Hovorka, Jakub Pavlovec (60‘ Jaroslav Petr), Lukáš Pavel – Martin Paštika (58‘ Martin Plíhal), Jan Bárta (71‘ Jaroslav Dlask)

Komentář k utkání:
Za úmorného vedra začali první poločas velmi dobře domácí. Zamkli nás v našem pokutovém území a naše obrana začala vytvářet kiksy. V 6. min. ztratil míč na polovině hřiště Pavel Chlachula. Nestačil se již vrátit a domácí rychlého protiútoku, kdy běželi sami dva na našeho brankáře, využili. Našeho brankáře vyšachovali a otevřeli skóre zápasu – 1:0. V podstatě totéž se „povedlo“ o něco později Kubovi Hovorkovi - jen s tím rozdílem, že tentokrát uklidil míč před dobíhajícím útočníkem do sítě nešťastně Jirka Zářecký – 2:0. Domácí nadále tlačili, ale naše obrana odolávala. Do první opravdu velké šance jsme se dostali ve 34. min., kdy šel Honza Bárta od poloviny hřiště sám na branku, ale trefil jen vybíhajícího brankáře. Poté nás zlobili opět domácí, kterým jsme nabídli další šance. Ve 38. min. šli 2 domácí hráči opět sami na našeho gólmana, ale naštěstí se sami vystavili do ofsajdu. V poslední minutě úvodního dějství se pak proti osamocenému hráči domácích zaskvěl perfektním zákrokem Luboš Plesl.
Před druhým poločasem si hráči vyslechli spoustu připomínek od trenérů i přítomných diváků z Javornice, co že projevilo na zlepšení naší hry. To vyústilo ve snížení na 2:1, které si po přihrávce Kuby Hovorky připsal Kuba Pavlovec. Po prostřídání se nám podařilo hru ještě více oživit. V 61. min. uklidil míč do branky po přihrávce Kamila Širokého Martin Plíhal - 2:2 . Obrat v utkání dokončil Kuba Hovorka, který obešel několik hráčů a následně vstřelil gól na 2:3. V 86. min. pečetil naše vítězství po centru Kuby Hovorky Jarda Petr, který se hlavou prosadil proti čtveřici domácích hráčů – 2:4. Zápas dvou rozdílných poločasů tak skončil naší výhrou, kterou po prvním poločase čekal asi málokdo.

Zpět