Čermná - Javornice B 2:5 (1:2)

13.05.2017 17:00

Střelci:
Marek Ešpandr, Lukáš Pavel, Michal Plašil, Jaroslav Petr, Tomáš Plesl

Sestava:
Lubomír Plesl – Tomáš Plesl, Jiří Valtr, Miroslav Kmec, Marek Ešpandr – Jaroslav Janeček (71‘ Jaroslav Nosek), Kamil Široký, Jiří Zářecký, Lukáš Pavel (80‘ Martin Kučera) – Michal Plašil, Jaroslav Petr (67‘ Jakub Pavlovec)

Komentář k utkání:
První poločas začal náporem domácích, kteří nás nepustili 15 minut ven z naší půlky. Již v 7. min. domácí střelou orazítkovali tyč a ve 12. min. vytlačil náš brankář po samostatném útoku střelu na břevno. Od 15. minuty jsme hru vyrovnali a zásluhou Jardy Petra poprvé vystřelili na branku soupeře. Jarda Petr se gólově neprosadil ani ve 30. min. svou další střelou. Hned v další minutě pak střílel Míra Kmec vedle branky. Ve 35. min. se za obranu soupeře dostal Marek Ešpandr, který obešel brankáře a střelou do prázdné branky vsítil první gól zápasu – 0:1. Krátce po výkopu se domácím podařilo vyrovnat, když se míč od Míry Kmece odrazil k hráči soupeře, který sám před naším brankářem nezaváhal – 1:1. Ve 40. min. chytil další střelu Jardy Petra brankář Čermné.  V další minutě se před brankářem domácích objevil Kamil Široký, ale překonat ho také nedokázal. Ve 42. min. jsme zahrávali rohový kop, který brankář vyrazil jen k Lukášovi Pavlovi a ten pohotovou střelou vrátil našemu týmu vedení - 1:2.
Druhý poločas začal naším tlakem, který vyvrcholil v 55. minutě, kdy se po krásné přihrávce Kamila Širokého za obránce prosadil Michal Plašil1:3. Za další 2 minuty jsme zvýšili na 1:4, když Michal Plašil tentokrát předložil míč před prázdnou branku Jardovi Petrovi. Hra byla v našich rukou, ale střely Jirky Zářeckého či Kamila Širokého skončily vedle branky. Přesně mířil až v 69. min. Tomáš Plesl, který napřáhl na hranici velkého vápna a povedenou střelou do horního růžku zvýšil na 1:5. Otěže utkání jsme poté trochu popustili, ale domácí toho využili až v 88. min. gólem na 2:5.

Zpět