Černíkovice B - Javornice B 7:1 (3:1)

04.06.2016 17:00

Střelci:

Lukáš Ešpandr

Sestava:

Jiří Mucha – Miroslav Kmec, Jiří Zářecký, Jiří Valtr, Zdeněk Matyáš – Lukáš Ešpandr, Lukáš Pavel, Tomáš Plesl (40‘ Martin Kučera, 46‘ Kamil Široký), Marek Ešpandr (46‘ Miroslav Filip) – Jakub Pavlovec, Martin Plíhal

Komentář k utkání: 

Domácí nastoupili s třemi hráči A-týmu a naše družstvo začalo s jedním hráčem na střídačce a s příslibem dvou hráčů na druhý poločas. Ihned od začátku se domácí pustili do našich hráčů a nenechali jim  vydechnout. Stále útočili a již ve 3. min. jejich střelu vyrazil Jirka Mucha. V 8. min. domácí kopali přímý kop z 20 m a střelou do levého růžku vsítili první gól – 1:0. Domácí naše hráče přehrávali, a když už jsme míč měli, tak jsme ho zbytečně ztráceli. V 17. min. se domácí prokombinovali před našeho brankáře, ale ten je vychytal. Ve 25. min. se domácí útočník dostal do sóla a vstřelil druhý gól – 2:0. Jirka Mucha se i nadále rozhodně nenudil a chytal nebo vyrážel pokusy domácích téměř jak na běžícím páse. Ve 35. min. mu pak pomohla spojnice břevna a tyče. Ve 38. min. jsme trochu nečekaně udeřili i my. Lukáš Ešpandr se objevil až před brankářem a střelou pod víko snížil na 2:1. Tento výsledek nevydržel bohužel ani do poločasu, protože ve 43. min. srazil Lukáš Kasper domácího hráče v pokutovém území a střelou z penaltového puntíku zvýšili domácí na 3:1.

Naše obměněná sestava vstoupila do druhého poločasu útočně. Ve 48. min. střílel na branku soupeře Lukáš Ešpandr, ale gólman Černíkovic se vyznamenal. V souboji s domácím brankářem neuspěl ve svých dvou gólových šancích ani Míra Filip. V 55. min. tak udeřilo na druhé straně, když domácí vyšachovali naši obranu – 4:1. Na 5:1 zvýšili domácí o 2 minuty později znovu z pokutového kopu po faulu Jirka Valtra. A černou pětiminutovku uzavřel gólem na 6:1 další domácí hráč. Posily z A-týmu tak mohli v klidu vystřídat a hra se vyrovnala. Nicméně domácí dokázali v předposlední minutě křížnou střelou vstřelit další branku a z černíkovického hřiště jsme si odváželi nelichotivý výsledek 7:1.

Zpět