Dobré - Javornice B 2:2, pen. 3:4

21.04.2018 17:00

Střelci:
Martin Plíhal 2

Sestava:
Lubomír Plesl – Martin Hůlka, Tomáš Plesl (49‘ Lukáš Harbich), Jiří Valtr, Lukáš Ešpandr – Jakub Pavlovec (64‘ Ondřej Nosek), Kamil Široký, Jiří Zářecký, Filip Dvořák (27‘ Jaroslav Petr) – Martin Plíhal, Martin Paštika (83‘ Martin Kučera)

Komentář k utkání:
Utkání v Dobrém pro nás začalo doslova katastrofálně. Přestože jsme měli výhodu rozehry, o míč jsme záhy přišli a z rychlého protiútoku jsme v 1. min. ihned inkasovali – 1:0. Domácí se snažili využít našeho šoku, ale jejich střely a útoky končily na naší obraně. Ve 12. min. jsme se poprvé dostali před domácí branku a získali alespoň rohový kop. Ten Martin Paštika posadil na hlavu Martina Plíhala, který hlavičkou do horního růžku vyrovnal na 1:1. Ve 25. min. postupoval Martin Plíhal na brankáře, ale svou střelu namířil jen do něj. O minutu později si Martin Plíhal již spravil chuť, když gólmana domácích obstřelil a získal nám vedení – 1:2. Dobré se s tímto stavem nespokojilo a vytrvale se tlačilo k naší brance. Obrana byla ale neprůchozí a střely soupeře mířily buď nad branku, nebo je pochytal Luboš Plesl.
V druhém poločase se v 50. min. dostal ke střele z voleje Kamil Široký, ale branku netrefil. Na druhé straně musel Luboš Plesl vyrazit nepříjemnou střelu domácích a v 54. min. nám pomohla tyčka. V 60. min. se nám vymstilo, že jsme z pokutového území chtěli odehrát míč fotbalově, protože přihrávka ve vápně skončila na kopačkách domácího útočníka, který střelou do prázdné branky vyrovnal na 2:2. Po zbytek zápasu jsme se spíše bránili, ale domácím se naši obranu již nepodařilo překonat. Zápas tedy skončil v řádné hrací době remízou a pokračovalo se tedy pokutovými kopy. Po úspěšných penaltách Martina Plíhala, Lukáše Ešpandra, Jirky Zářeckého a Jardy Petra zaváhal až náš poslední střelec Martin Hůlka, jehož pokus brankář Dobrého přečetl. Mrzet nás to nakonec nemuselo, protože Luboš Plesl vychytal hned 2 domácí střelce, a největší měrou se tak zasloužil o bonusový bod. 

Zpět