Domašín - Javornice B 1:6 (0:3)

01.10.2022 10:00

Střelci:
Petr Hubek 3, Martin Paštika 2, Mahmoud Abdelmonem Mohamed

Sestava:
Matěj Ehl – Jakub Pavlovec, Lukáš Pavel, Jaroslav Krunčík, Roman Petřík – Daniel Rais, Martin Kučera, Mahmoud Abdelmonem „Mudy“ Mohamed, Hyunh Dinh „Lukáš“ Vu – Petr Hubek, Martin Paštika

Komentář k utkání:
Zápas proti domácímu Domašínu se hrál za vytrvalého deště. Na domašínském kopci jsme první poločas začali hrát shora dolů a nejen díky tomu jsme domácí přehrávali. Na první gól se nečekalo příliš dlouho. V 8. min. brankář soupeře neudržel střelu a dorážející Petr Hubek otevřel skóre zápasu – 0:1. Po čtvrthodině hry to bylo 0:2, když se po kombinaci prosadil Martin Paštika. Soupeře jsme do nějakých velkých akcí nepouštěli a Matěj Ehl v brance příliš práce neměl. Po 30 minutách zápasu se podruhé prosadil Petr Hubek, který gólem na 0:3 potvrdil naši převahu. A protože do konce poločasu jsme naše další šance neproměnili a přesnou mušku neměli ani domácí, šli jsme do kabin dobře naladěni.
Úvodní minuty druhého poločasu patřili domácím, kteří se dostali do dvou velmi dobrých příležitostí, ale Matěje Ehla nepřekonali. Prosadili jsme se tak znovu my, když Mudy patičkou vrátil míč pod sebe a Martin Paštika zvýšil na 0:4. Čisté konto zkazili domácí našemu brankářovi v 70. min., když ho prostřelili střelou z úhlu – 1:4. Více jsme domácím ale nedovolili a chvíli poté dotáhl k dokonalosti svůj hattrick Petr Hubek1:5. V dalších minutách jsme pálili další naše šance, když třeba Mudy trefil tyč. V 80. min. si však Mudy mohl poprvé užít gólové oslavy a navýšil naše vedení na 1:6. V závěrečných minutách mohl další gól přidat i Martin Paštika, jenže situaci sám před brankou nezvládl. Na našem vítězství to však už žádný vliv nemělo a po zásluze jsme tak transportovali 3 body do Javornice.

Zpět