Javornice A - Černilov 1:2 (1:1)

13.08.2023 10:15

Střelci:
Jakub Kráčmer

Sestava:
Lukáš Kasper – Daniel Suk, Stanislav Koutský, Jan Kráčmer, Jakub Kráčmer – Martin Šrefl (60‘ Josef Kovaříček), Jakub Hovorka, Pavel Drašnar (80‘ Ondřej Nosek), Matěj Kráčmer (60‘ Josef Petr) – Adam Kráčmer, Pavel Kasper

Komentář k utkání:
Zápas proti Černilovu začal litým bojem mezi vápny. K prvnímu zakončení jsme se dostali ve 4. min. po standardní situaci, ale brankář na míč doskočil. V 7. min. rozhodčí pustil tvrdší střet hostujícího hráče s Pavlem Drašnarem, ale Černilov se o svou šanci připravil sám útočným faulem. V 8. min. zahrávali hosté rohový kop. Který před bránícím hráčem odvrátil Martin Šrefl. V 9. min. se Adam Krejčí dokázal protáhnout mezi trojicí soupeře, ale v poslední chvíli mu míč od nohy odkopl bránící hráč. Ve 14. min. se dlouhý aut snesl na hlavu Kuby Kráčmera, který míč usměrnil mimo dosah brankáře – 1:0. Bohužel nám vedení nevydrželo dlouho a po průniku a tečované střele z 20 metrů bylo vyrovnáno – 1:1. Ve 20. min. Adam Krejčí hlavičkou posouval míč do vápna, ale skákavá střela po odraženém míči gólmanovi soupeře starosti nenadělala. Ve 22. min. nám hosté trochu zatápěli u pokutového území, ale žádné nebezpečné zakončení naštěstí nevymysleli. Ve 24. min. se u nákopu soupeře nedohodli Kuba Kráčmer se Standou Koutským a po centru ze strany a hlavičce nad branku jsme si oddechli. Ve 25. min. jsme hostům nabídli standardní situaci z velmi slušné pozici, ale branku přestřelili. Ve 27. min. nesklapla ofsajdová past Honzy Kráčmer, ale Lukáš Kasper mu pomohl a míč za obranu pohlídal. Ve 29. min. Dan Suk posunul míč hlavou až za naše stopery, ale zakončení hráče z první naši branku přeletělo. Po půlhodině hry si na nervy všech trochu zabrkal Lukáš Kasper, když si po malé domů dovolil kličku na protihráče. Ve 33. min. jsme na polovině hřiště vybojovali míč, Dan Suk následně centroval do vápna, ale Martin Šrefl bohužel nedokázal sklepnout míč k nohám Matěje Kráčmera. Ve 38. min. naši akci zbytečně přibrzdil Kuba Hovorka, míč se pak sice dostal k Pavlovi Drašnerovi, jehož přízemí pokus z dálky brankář Černilova pokryl. Ve 45. min. se Adam Krejčí obtáčel na hranici vápna kolem protihráče, ale byl faulován. Následnou standardní situaci napálil Kuba Hovorka jen do clonících hráčů. Poločas tak skončil nerozhodně.
Druhý poločas začal ztrátou Honzy Kráčmera, ale rychlý protiútok soupeře skončil nepřesnou přihrávkou. Na druhé straně se zkoušel individuálně prosadit Adam Krejčí, který se bohužel utopil ve svých kličkách. Ve 48. min. nařídil hlavní rozhodčí standardní situaci za zalehnutí míče asi 22 metrů od naší branky. Překvapivou střelu kolem zdi Lukáš Kasper perfektně vytáhl na roh. V 52. min. jsme bohužel inkasovali po zbytečné ztrátě míče u lajny a po přečíslení a kombinaci do prázdné branky se hosté ujali vedení 1:2. V 54. min. vystřelil útočník Černilova z 25 metrů nad branku Lukáše Kaspera, který i tak situaci kontroloval. V 56. min. se ke standardní situaci ze 30 metrů postavil Kuba Hovorka, jenže jeho pokus branku soupeře ani v nejmenším neohrozil. V 58. min. jsme dokázali pěkně zrychlit hru, ale Adam Krejčí míč přeběhl. Adam Krejčí neuspěl ani po narážečce s Pavlem Kasper a z ostrého úhlu branku přestřelil. V 63. min. fauloval těsně za pokutovým území Standa Koutský, ale rozehraná standardka k úspěchu nevedla. V 65. min. Adam Krejčí trestuhodně zahodil gólovku, když mu míč neúmyslně přenechal obránce, ale slabou střelu poslal jen do náruče brankáře. V 69. min. Lukáš Kasper vytáhl na roh hlavičku Černilova po standardní situaci. V 71. min. jsme na polovině hřiště přišli o míč, ale další rychlý brejk soupeře skončil střelou, která zaplula naštěstí jen do ochranné sítě. V 73. min. hlavičkoval Pavel Kasper po krásném centru do vápna bohužel také vedle branky. V 76. min. využili hosté naši další nepřesné rozehrávky a po vydařené kombinaci nás opět podržel Lukáš Kasper, který prudkou střelu vyrazil na roh. V 80. min. měli hosté další standardní situaci asi 18 metrů od naší branky, ale naše zeď míč ani na dvakrát k brance nepustila. V 82. min. skončil dlouhý aut po teči našich hráčů bohužel jen vedle branky. V 92. min. jsme byli blízko vyrovnání, ale hlavičku Pepy Kovaříčka brankář na čáře zastavil a dorážka trefila ruku našeho útočníka. Zápas tak skončil těsnou výhrou hostů 1:2.

Trenér k utkání:
Tomáš Krunčík: „-“

Zpět