Javornice B - 1. FC Rokytnice 2:1 (1:1)

04.10.2020 10:00

Střelci:
Kamil Široký, Petr Hubek

Sestava:
Matěj Ehl – Martin Hůlka, Josef Hanyk, Jakub Pavlovec, Tomáš Plesl – Daniel Rais, Ondřej Nosek, Kamil Široký, Jan Bárta – Petr Hubek, Martin Plíhal; střídající: Lukáš Pavel, Martin Paštika, Martin Kučera, Daniel Suk, Pavel Chlachula, Jiří Valtr

Komentář k utkání:
První poločas celý propršel a na těžkém terénu se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale bez gólových šancí. Až v 15. min. na branku soupeře poprvé vystřelil Petr Hubek, ale hostující brankář jeho střelu chytil. Ve 25. min. se k první střele mířící vedle naší branky dostali hosté. Ve 30. min. nechal Honza Bárta svou střelou vyniknout hostujícího brankáře. Ale i gólman Rokytnice byl ve 33. min. krátký na střelu Kamila Širokého z přímého kopu - 1:0. Hosté se poté dostali ve 39. min. k rychlému útoku. Jejich první střela skončila na břevně, následnou další střelu vyrazil ještě Matěj Ehl, ale na další dorážku už byl i on krátký – 1:1.
Druhý poločas přestalo pršet a vysvitlo sluníčko, které vidělo jasnou převahu našich hráčů. V 50. min. střílel vedle branky Honza Bárta a chvíli po něm vypálil jen do brankáře Ondra Nosek. V 55. min. musel proti střele Rokytnice zakročit také Matěj Ehl. V 62. min. utekl Pavel Chlachula po pravé straně a jeho přetažený centr usměrnil do hostující branky Petr Hubek2:1. Naši hráči dále útočili, vstřelili dvě branky, které však rozhodčí pro údajný ofsajd neuznal. V 85. min. namířil Pavel Chlachula svou střelu jen do brankáře. A protože v samém závěru zápasu trefil Martin Paštika jen břevno, porazili jsme Rokytnici těsně 2:1.

Zpět