Javornice B - Albrechtice B 1:1 (1:0), pen. 5:4

23.08.2015 10:00

Střelci:
Kamil Široký

Sestava:
Lukáš Kasper – Martin Hůlka, Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Tomáš Plesl (75‘ Marek Ešpandr) – Jiří Zářecký, Lukáš Pavel (50‘ Martin Plíhal), Jakub Hovorka (50‘ Josef Petr), Lukáš Harbich (70‘ Jan Bárta), Kamil Široký – Martin Paštika (60‘ Jaroslav Janeček)

Komentář k utkání:
První poločas jsme začali dobře. Hosty jsme zamkli před jejich brankou, ale naše šance končily odkopem albrechtické obrany nebo naší nepřesnou přihrávkou. V 16. min. se ke střele dostal Kamil Široký a jeho křížná střela skončila v síti hostí – 1:0. Po nevýrazné pasáži bez větších šancí střílel v 35. min. z hranice vápna nad branku Lukáš Pavel a podobnou věc předvedl ve 40. min. i Martin Hůlka.
Druhý poločas začal rohovým kopem soupeře, který se otřel o hlavu Jirky Valtra. Pozorný Lukáš Kasper dokázal míč reflexivně vyrazit a dobíhající hráč hostů nastřelil pouze Tomáše Plesla. Hosté se celý druhý poločas snažili o vyrovnání, ale naše pozorná obrana se přelstít nenechala. Vnést do našich řad více klidu mohl střídající Honza Bárta. Ve své šanci branku však netrefil. Hostům jsme darovali vyrovnání na 1:1 vlastním gólem v poslední minutě zápasu. Po zbytečné ztrátě míče na soupeřově polovině přišel centr do pokutového území, který Martin Hůlka smolně odhlavičkoval do Marka Ešpandra, od kterého se balón odrazil do sítě. Ihned po rozehrávce byl zápas ukončen a šlo se na penalty. Hned v první sérii vychytal gólman soupeře Jirku Zářeckého. Ostatní naši hráči – Kamil Široký, Pepa Petr, Martin Plíhal a Míra Kmec se již nemýlili. I v řadách soupeře se naštěstí našel neúspěšný střelec, který orazítkoval jen břevno. Penaltový rozstřel tedy rozhodovala náhlá smrt. Hostující střelec poslal míč znovu jen do břevna, a o bonusovém bodu pro náš tým tak úspěšnou penaltou rozhodl nejlepší hráč zápasu Lukáš Kasper.
 

Zpět