Javornice B - Čermná 3:0 (2:0)

01.05.2022 10:00

Střelci:
Petr Hubek, Lukáš Pavel, Josef Kovaříček

Sestava:
Stanislav Hynek – David Hošek, Josef Kovaříček, Lukáš Ešpandr,  Martin Hůlka – Jakub Pavlovec, Lukáš Pavel, Martin Plíhal, Kamil Široký – Martin Paštika, Michal Plašil; střídající: Martin Kučera, Petr Hubek, Ondřej Nosek, Roman Petřík

Komentář k utkání:
První poločas začal vzájemným oťukáváním a hrou ve středu hřiště. První střelu hostů vyrazil Standa Hynek na roh. Poté se do útoku dostala Javornice a ve 13. min. střílel Pepa Kovaříček do brankáře. Ve 14. min. tentýž hráč pálil nad branku. Ve 22. min. vykopával Standa Hynek míč od naší branky, ten přeletěl všechny hráče hostí a Petr Hubek přeloboval vyběhnuvšího brankáře Čermné – 1:0. Poté se hra vyrovnala. Ve 40. min. se dostal Lukáš Ešpandr do sóla, ale míč mu v poslední chvíli vykopl hostující obránce. Ve 44. min. střílel Petr Hubek vedle. Ve 45. min. se míč dostal ve vápně hostů k Lukášovi Pavlovi, který přidal druhý gól – 2:0.
Druhý poločas začal naším náporem, kdy ve 48. min. vystřelil jen do brankáře Ondra Nosek. V 52. min. kopal přímý kop Martin Paštika, který trefil břevno branky hostů, ale odražený míč usměrnil hlavou do branky Pepa Kovaříček3:0. Hra se po této brance uklidnila a nikdo se nedostával do šancí. V 70. min. stříleli hosté nad naši branku a v 72. min. zamířil jen vedle branky svou další střelou Pepa Kovaříček. Poté se již utkání dohrávalo bez dalších šancí, a tak k naší spokojenosti zůstaly všechny body v Javornici.

Zpět