Javornice B - České Meziříčí B 2:1 (2:1)

08.08.2021 10:00

Střelci:
Josef Hanyk, Martin Paštika

Sestava:
Lukáš Ešpandr – Tomáš Plesl, Miloš Valtera, Josef Hanyk, Lukáš Pavel – Jakub Pavlovec, Ondřej Nosek, Oldřich Motl, Štěpán Purm – Martin Paštika, Daniel Rais, střídající: Martin Kučera, Josef Hubek

Komentář k utkání:
V poslepované sestavě jsme nastoupili poprvé na domácím hřišti. Zpočátku se hra přenášela z jedné strany na druhou. V 6. min. se naši hráči dostali k brance hostů a Joska Hanyk bodlem prostřelil hostujícího brankáře – 1:0. Ve 14. min. vystřelil Lukáš Pavel jen do brankáře. Poté nás však hosté zavřeli na naší polovině, ale jejich střely šly vedle nebo jen naše obrana je odvrátila. Ve 34. min. jsme se dostali do rychlého protiútoku, na jehož konci byl Matin Paštika, který uklidil míč již do prázdné branky – 2:0. Hosté však dále útočili a ve 43. min. po sólu dali kontaktní gól – 2:1.
Druhý poločas začal stejně, jak končil první poločas. Hosté nás zatlačili k naší brance a naši hráči jen vyráželi za odkopnutými balony. V 50. min. zahrál Martin Paštika přímý kop jen do brankáře. Hosté útočili, ale koncovku měli slabou nebo jim chyběla finální přihrávka. V 57. min. se vyznamenal Lukáš Ešpandr, který vyrazil střelu hostů. V 62. min. si náš brankář připsal hned dva důležité zákroky po sobě. V 70. min. jsme se podruhé dostali k brance hostů, ale další střelu Pepy Hanyka vyrazil brankář ke Štěpánovi Purmovi, který poslal míč znovu na branku, jenže jeho střelu odvrátil další bránící hráč. V 72. min. opět zazářil Lukáš Ešpandr a i díky němu jsme nakonec dotáhli utkání do vítězného konce.

Zpět