Javornice B - České Meziříčí B 3:1 (1:0)

25.09.2022 10:00

Střelci:
Adam Krejčí 2, Lukáš Pavel

Sestava:
Matěj Ehl – Jakub Pavlovec, Tomáš Plesl, Pavel Chlachula, Lukáš Ešpandr – Daniel Rais, Jakub Kráčmer, Adam Krejčí, Mahmoud Abdelmonem „Mudy“ Mohamed – Jaroslav Krunčík, Lukáš Pavel; střídající: Lukáš Harbich, Martin Paštika, Petr Hubek, Martin Kučera

Komentář k utkání:
Zápas proti rezervě Českého Meziříčí se od začátku odehrával mezi vápny, ale postupně jsme si získávali mírnou převahu. Rozjezd zápasu se přibrzdil v 16. min., kdy se po hlavičkovém souboji Lukáše Ešpandra s útočícím hráčem oba dva poroučeli ze hřiště s tržnými ranami na hlavě. Lukáš Ešpandr se tak neplánovaně a proti své vůli na čas přidal do party „sešívaných“. Po ošetřovací pauze jsme se ve 22. min. dostali zásluhou Lukáše Pavla do vedení 1:0, když přesnou střelou na přední tyč překonal brankáře soupeře. V dalších minutách měl několik nebezpečných šancí i soupeře, ale Matěj Ehl předváděl v naší brance skvělé zákroky. Soupeř si na něj nepřišel ani v souboji 1 na 1 a překonat se Matěj nenechal ani povedenou střelou z 20 metrů, kterou vytěsnil na roh. Ale i gólman soupeře se prezentoval výtečným zákrokem, když vyrazil dělovku Adama Krejčího mířící k tyči.
Vstup do druhého poločasu byl pro naše barvy celkem úspěšný. V 51. min. prolétl rohový kop na zadní tyč k Adamovi Krejčímu, který prostřelil všechno před sebou – 2:0. Chvíli poté měl gól na noze i Jarda Krunčík, ale z prostoru okolo penaltového puntíku branku minul. Po hodině hry mohl vnést více klidu na naše kopačky Matěj Ehl, který se postavil k exekuci pokutového kopu, jenže svůj protějšek nepřekonal. V 68. min. přišel faul v pokutovém území i na druhé straně. Hostující střelec se nemýlil a snížil na 2:1. Zápas tak dostal nový náboj. Odpor soupeře se nám podařilo zlomit v 77. min., kdy se podruhé v zápase prosadil Adam Krejčí 3:1. Tímto výsledkem utkání i skončilo a naše bodové konto se tak rozrostlo o 3 body.

Zpět