Javornice B - Domašín 1:1 (0:1), pen. 4:1

29.05.2016 10:00

Střelci:
Lukáš Ešpandr

Sestava:
Jiří Mucha – Jiří Valtr, Lukáš Ešpandr, Tomáš Plesl (82' Lukáš Harbich), Zdeněk Matyáš (46' Libor Filip, 71' Martin Kučera), Lukáš Pavel, Jiří Zářecký, Jakub Hovorka, Miroslav Kmec – Martin Paštika (46' Martin Plíhal), Jakub Pavlovec (65' Jaroslav Janeček)

Komentář k utkání:
První poločas začalo naše mužstvo proti slunci a silnému větru. Z tohoto pramenilo to, že většinu šancí měli hosté. Již v 8.min. využili hosté silného větru ke střele, kterou však vyrazil Mucha. V 15. min. poprvé vystřelil na hostujícího brankáře Martin Paštika, ale střela šla vedle. Ve 28. min. hosté vystřelili k tyči, ale Jirka Mucha míč za svá záda nepropustil. Ve 30. min. se dostal před brankáře Kuba Hovorka, který své zakončení namířil pouze do gólmana. Ve 31. min. se hosté ujali vedení 0:1 po sólu svého útočníka. Poté se hra trochu vyrovnala a v 37. min. jsme zásluhou Kuby Pavlovce znovu stříleli jen do brankáře.
Druhý poločas jsme prostřídali a využívali podpory silného větru. V 50. min. a 56. min. střílel opět jen do brankáře Martin Plíhal. Naši útočili, ale bez střel a gólů. V 70. min zahrozili u naší branky hosté, ale jejich střelu vyrazil Mucha. V 80 min. hosté orazítkovali naše břevno. V 86. min. se domašínské obraně vyhnul Kuba Hovorka, ale brankář hostů přitahoval míče jak magnet. V předposlední minutě zazvonilo za Jirkou Muchou znovu břevno. Na druhé straně se pak dostal do úniku Kuba Hovorka, který byl v poslední minutě v pokutovém území sražen. Nabídku na vyrovnání střelou z penaltového puntíků s přehledem využil Lukáš Ešpandr. Ihned poté rozhodčí utkání ukončil. Pokutové kopy jsme zvládli dobře. Všichni naši hráči Jirka Zářecký, Lukáš Pavel, Lukáš Ešpandr i Martin Plíhal dali. Hostům dvě rány chytil dnes výborný Jirka Mucha.

Zpět