Javornice B - Domašín 4:1 (1:0)

10.10.2021 10:00

Střelci:
Jakub Kráčmer 3, Ondřej Nosek

Sestava:
Jiří Mucha – Martin Hůlka, Josef Hanyk, Tomáš Plesl, Lukáš Pavel /31‘/ – Martin Plíhal, David Hošek, Ondřej Nosek, Jakub Kráčmer – Daniel Rais, Jakub Pavlovec; střídající: Roman Petřík, Martin Paštika, Jaroslav Petr, Lukáš Ešpandr, Jiří Zářecký, Martin Kučera

Komentář k utkání:
První poločas začal naším náporem. Prvních 15 minut jsme hosty uzamkli na jejich polovině hřiště, ale slabé střely Davida Hoška, Martina Plíhala a Dana Raise hostujícího brankáře neohrozily. První opravdu pěkná střela byla k vidění ve 20. min. od Martina Plíhala, ale gólman soupeři ji kryl. Ve 30. min. se v malém vápně dostal k opakované střele Ondra Nosek a vstřelil náš první gól – 1:0. Chvíli poté byl faulován Lukáš Pavel, ale celou situaci neustál za oplácení, kdy soupeře praštil pěstí do břicha, byl po zásluze vyloučen. Hosté díky tomu vyrovnali hru, ale vyloženou šanci měl ve 40. min. Kuba Kráčmer, který však napálil jen protihráče. V závěru poločasu si v podstatě první šanci připsali i hosté, ale svou střelu namířili jen nad branku.
Druhý poločas začal tentokrát náporem hostů, ale naše obrana odolávala. V 60. min. vystřelil jen do brankáře Lukáš Ešpandr. V 65. min. byl na hranici velkého vápna faulován hráč Domašína. Jirka Mucha si postavil zeď, ale přízemní střela podél zdi na jeho stranu skončila až v naší brance – 1:1. Poté hosté ožili a měli několik šancí, které však bravurně zneškodnil Jirka Mucha a napravil své zaváhání při vyrovnávací brance. V 75. min. odkopával náš gólman od branky a po chybě obránce se Kuba Kráčmer řítil sám na brankáře. Se zakončením si poradil a vrátil náš tým do vedení – 2:1. V 79. min. byl Kuba Kráčmer faulován v pokutovém území a sám následný pokutový kop proměnil – 3:1. Hattrick dovršil Kuba Kráčmer v 90. min., když vystihl přihrávku soupeře a zavěsil do prázdné branky – 4:1. Díky vítězství se B-tým posunul do čela OP IV. třídy, kde také stráví celou zimní přestávku. 

Zpět