Javornice B - Doudleby B 2:3 (0:3)

19.06.2016 10:00

Střelci:
Martin Paštika, vlastní

Sestava:
Jiří Mucha – Zdeněk Matyáš (60‘ Martin Paštika), Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Lukáš Harbich (50‘ Pavel Chlachula) – Daniel Suk, Jiří Zářecký, Jakub Pavlovec (69‘ Jaroslav Dlask), Lukáš Ešpandr – Jan Bárta, Martin Plíhal (70‘ Lukáš Pavel)

Komentář k utkání:
Náš poslední soupeř v letošní sezóně nás hned v první minutě nachytal v nedbalkách a Jirka Mucha už jen sledoval přízemní ránu hostujícího hráče k zadní tyči – 0:1. V 6. min. mohl vyrovnat Honza Bárta, který se po samostatné akci dostal až před brankáře, ale střílel vedle. Po čtvrthodině hry hlavičkoval vedle branky i Dan Suk. V 17. min. skončil nepovedený výkop Jirky Muchy přímo u doudlebského hráče, ale své zaváhání dokázal ještě napravit, když jeho střelu z první vyrazil. Když už jsme si mysleli, že se hra vyrovnává, přišla hlavička soupeře, která přeplachtila Jirku Muchu a zastavila se až v síti – 0:2. Druhý gól nás srazil do kolen a zbytek poločasu měli pod kontrolou hosté. Svou převahu přetavili ve 40. min. ještě v další gól, kterým zvýšili na 0:3.
Ve druhém poločase byl obraz hry úplně jiný. Naši hráči útočili a v 68. min. zásluhou levačky Martina Paštiky snížili na 1:3. Krátce poté, v 71. min., utekl obráncům Dan Suk. Jeho první střelu brankář Doudleb vyrazil, ale tu druhou si hostující obránce srazil do vlastní sítě – 2:3. I přes další šance se nám třígólovou ztrátu nepodařilo dotáhnout a v posledním zápase jara jsme rezervě Doudleb podlehli 2:3.

Zpět