Javornice B - Kostelecká Lhota B 3:3 (0:3), pen. 3:0

14.08.2022 10:00

Střelci:
Jaroslav Krunčík, David Hošek, vlastní

Sestava:
Lukáš Ešpandr – Martin Hůlka, Tomáš Plesl, Pavel Chlachula, Lukáš Pavel – Jakub Pavlovec, Ondřej Nosek, David Hošek, Filip Dvořák - Lukáš Harbich, Jaroslav Krunčík; střídající: Stanislav Hynek, Martin Kučera, Štěpán Purm, Martin Paštika, Stanislav Hájek

Komentář k utkání:
Do prvního zápasu sezóny vstoupil náš tým vlažně. Po pár minutách hry se za Lukášem Ešpandrem rozezvučelo břevno. V 5. min. pak nad branku hostů vystřelil Kuba Pavlovec. V 10. min. se už hosté radovali z první branky, když útočník soupeře hlavou zakončil centr do vápna – 0:1. Ve 20. min. měl na kopačce vyrovnání Jarda Krunčík, který v úniku parádně přeloboval brankáře, jenže míč se od tyče odrazil ven. Ve 32. min. odkopával míč od naší branky Pavel Chlachula, ale bohužel trefil prvního protihráče a míč se odrazil do naší prázdné branky – 0:2. Ve 38. min. vypálil nad branku hostů Tomáš Plesl. Ve 43. min. se hosté dostali do protiútoku a centr do si Martin Hůlka srazil do vlastní branky – 0:3.
Druhý poločas jsme začali o něco lépe a pomohl nám k tomu i soupeř. Bránícímu hráči se nepodařilo odvrátit centr do vápna a po přesném obloučku přes vlastního gólmana to v 52. min. bylo 1:3. Dál jsme byli o něco aktivnější, ale většina střel byla nepřesná nebo zblokovaná. Až v 68. min. vystihl Jarda Krunčík špatnou rozehrávku soupeře a podél vyběhnuvšího brankáře propasíroval míč do branky – 2:3. Hosté se začali bát o výsledek a v 71. min. přišli o svůj tříbrankový náskok. Brankář Lhoty neudržel v rukavicích přímý volný kop a u odraženého míče byl nejdříve David Hošek – vyrovnáno 3:3. Přestože jsme si v závěru zápasu udržovali mírnou převahu, vítězství v základní hrací době jsme pro sebe neurvali. Zápas tak dospěl do penalt. U nás je bezchybně proměnili Filip Dvořák, Ondra Nosek a Jarda Krunčík. Na druhé straně exekutoři kompletně selhali, když trefili tyč, břevno a jednou branku přestřelili. Bonusový bod tak zůstal v domácím prostředí.

Zpět