Javornice B - Labuť RK 1:4 (1:3)

14.04.2017 16:00

Střelci:
Martin Paštika

Sestava:
Daniel Suk – Lukáš Pavel (65‘ Jaroslav Nosek), Jiří Valtr (74‘ Martin Kučera), Miroslav Kmec, Lubomír Plesl – Jakub Pavlovec (46‘ Pavel Chlachula), Jiří Zářecký, Tomáš Plesl, Martin Plíhal – Martin Paštika (46‘ Jaroslav Petr), Michal Plašil

Komentář k utkání:
Na těžkém javornickém terénu se obě mužstva pomalu rozehřívala. V 10. min. ale všechny překvapil Martin Paštika, který nečekaným lobem po větru ze 30 metrů zaskočil brankáře Labutě – 1:0. Z vedení jsme se bohužel neradovali dlouho. Takřka z protiútoku jsme soupeře faulovali a nabídli mu přímý kop z 22 metrů. Míč mířící k tyči by Dan Suk s přehledem chytil, ale domníval se, že střela míří vedle branky a míči se z cesty uhnul. Jeho domněnka ale nebyla správná a míč rozvlnil naši síť – 1:1. Hosté se díky tomu dostali do hry a začali na hřišti vládnout. Naopak naši hráči byli u všeho pozdě, nedokázali si ani pořádně přihrát, natož vystřelit. Labuť se dostala do vedení ve 25. min., kdy po rohovém kopu překonal našeho brankáře hlavičkou jeden z nejmenších hráčů na hřišti – 1:2.  Ve 33. min. jsme hrubkou v obraně nabídli hostům další gólovou šanci, kterou nepohrdli a zvýšili na 1:3.
Druhý poločas jsme sice začali dobře střelou Martina Plíhala, ale brankář Labutě jeho ránu vyrazil. Hosté si před naší brankou počínali o poznání lépe, protože po vyšachování obrany přidali snadno branku na 1:4. Javornická bída vyvrcholila v 73. min., kdy Michal Plašil neproměnil pokutový kop. Labuť si tak bez našeho většího odporu odvezla jasné vítězství 1:4.

Zpět