Javornice B - Labuť RK 3:4 (1:3)

30.10.2016 10:00

Střelci:
Jakub Pavlovec, Jan Bárta, Martin Hůlka

Sestava:
Lubomír Plesl – Miroslav Kmec, Tomáš Plesl, Jiří Valtr, Lukáš Pavel (88‘ Martin Kučera) – Jakub Pavlovec, Martin Hůlka, Kamil Široký, Jaroslav Petr (57‘ Pavel Chlachula) – Marek Ešpandr (46‘ Jan Bárta), Martin Paštika (46‘ Martin Plíhal)

Komentář k utkání:
První poločas začal za silného větru proti nám. Začátek byl vlažný, ale již v 7. min. hosté se ujali vedení, kdy střela z hranice velkého vápna prolétla pod tělem našeho brankáře – 0:1. V 9. min bylo již vyrovnáno, když po pravé straně všem utekl Kuba Pavlovec a podél hostujícího brankáře dal gól – 1:1. Hosté zkušeně drželi míč a i s podporou větru měli více ze hry. Naši hráči se ke střele v podstatě nedostali a byli uzamčeni na vlastní půlce hřiště. Ve 26. min. hosté vypadl Lubošovi Pleslovi míč nešťastně z náruče a hostující hráč dokopl míč vleže do branky – 1:2. Za brankou na 1:3 ze 45. min. stála bohužel další chyba našeho brankáře, když mu do branky propadla lehká střela hostů.
S větrem v zádech jsme se ve druhém poločase vrhli do útoku, ale naše zakončení byla nepřesná. Po hodině hry skončila jen v náruči brankáře střela Kamila Širokého. V 70. min. se hosté prosadili počtvrté, když po vyražené standardní situaci zabojovali o míč a po přihrávce před prázdnou branku zvýšili na 1:4. V posledním podzimním zápase již nebylo co ztratit. Zkorigovat výsledek na 2:4 se v 75. min. podařilo Honzovi Bártovi. Za dalších 5 minut to bylo již pouze o gól, když si na přetažený centr naběhl Martin Hůlka3:4. Hosté se svým naříkáním a řečněním snažili co nejvíce zdržovat a přiblížit se co nejvíce vytoužené výhře. To se jim nakonec podařilo, protože vyrovnání nepřišlo po sólovém úniku Honzy Bárty ani po střele Kamila Širokého. S podzimní částí jsme se tak na domácím hřišti rozloučili porážkou 3:4 a v přímém souboji jsme přepustili druhou příčku rychnovské Labuti.

Zpět