Javornice B - Lípa B 2:1 (1:0)

20.04.2014 10:00

Střelci:
Josef Hanyk 2

Sestava:
Jiří Mucha - Jiří Valtr, Josef Hanyk (68‘ Jaroslav Motl), Marek Ešpandr, Miroslav Kmec - Martin Hůlka, Kamil Široký, Pavel Chlachula, Lukáš Pavel (73‘ Martin Kučera) - Martin Paštika (52‘ Miroslav Filip), Daniel Suk

Komentář k utkání:
První poločas začal za slunečného, ale větrného počasí. Jako obvykle jsme začali útočit, ale naši hráči se dostávali jen k hranici velkého vápna hostů, kde většina útočných akcí také končila. Až v 17. min. se k hlavičce dostal Joska Hanyk, který ale branku netrefil. Vedle střílel ve 25. min. i Martin Hůlka. Po půlhodině hry šel hostující hráč do souboje ve vápně „šlapákem“ a hlavní rozhodčí nařídil za tento prohřešek proti pravidlům pokutový kop. Ten Joska Hanyk proměnil - 1:0. To bylo z prvního poločasu takřka vše. Protože hosté v prvním poločase na naši branku ani nevystřelili, šli jsme do kabin s jednogólovým vedením.
Druhý poločas začal taktéž naším náporem. Za zmínku stojí zejména samostatné akce našich hráčů Lukáše Pavla a Kamila Širokého v 55. min., respektive v 57. minutě. Střely obou hráčů ale skončily vedle hostující branky. V 67. min. zahrál hostující hráč ve vápně rukou. To nemohlo znamenat nic jiného než další pokutový kop. K němu se postavil opět Joska Hanyk a zvýšil na 2:0. Zápas se poté již jen dohrával. Snížení hostů v 88. min. po povedené střele do horního růžku Muchovy branky přišlo pozdě a v prvním domácím utkání jsme si připsali 3 body za vítězství 2:1.

Zpět