Javornice B - Lípa B 3:0 (2:0)

19.10.2014 10:00

Střelci:
Adam Krejčí 2, Daniel Suk

Sestava:
Jiří Mucha – Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Lukáš Ešpandr (35‘ Zdeněk Matyáš, 75‘ Martin Paštika), Jaroslav Šrefl – Lukáš Pavel (56‘ Jan Podzemný), Jiří Zářecký, Matěj Čižinský (65‘ Jaroslav Janeček) – Josef Petr (80‘ Martin Kučera), Adam Krejčí, Daniel Suk

Komentář k utkání:
První poločas na těžkém mokrém terénu jsme začali naší převahou. Tu mohl již v 7. min. korunovat gólem Dan Suk, ale svůj únik zakončil střelou vedle. I hosté se však v 10. min. dostali do podobné šance, ale Jirka Mucha nedopřál gólovou radost ani jim. Nejistého brankáře Lípy překonal v 17. min. Dan Suk, který využil špatného vyběhnutí a hlavičkou ho překonal – 1:0. V prostřední části prvního poločasu se hrálo převážně mezi vápny. Tvrdý boj o území ale nepřinášel žádné šance nebo střely. Až ve 39. min. se před brankou Lípy dokázal prosadit Adam Krejčí, který zvýšil na 2:0. Hosté mohli snížit ještě před odchodem do kabin. To se ofsajdové pasti vyhnul jeden z útočníků a pelášil sám na Jirku Muchu. Jirka ale tým podržel a vyrazil střelu na roh.
Druhý poločas začali aktivněji hosté. Ve 48. min. měl Jirka Mucha plné ruce práce s těžkou střelou soupeře. Na druhé straně pak slabá střela Adama Krejčího z hranice pokutového území proskotačila mezi nohama chybujícího brankáře až do branky – 3:0. Hosté ani za tohoto stavu poslední zápas sezóny nevzdali. Po hodině hry znovu zaměstnali Jirku Muchu, který jejich ránu opět vyrazil na rohový kop. Ani jeden z týmů si další jasné šance nevypracoval. Výjimkou byl pouze únik Martina Paštiky, který vystihl špatnou malou domů, ale při zakončení ztroskotal na gólmanovi. Poslední zápas podzimu tak B-tým vyhrál přesvědčivým výsledkem 3:0.

Zpět