Javornice B - Lípa B 1:0 (0:0)

28.08.2016 10:00

Střelci:
Miroslav Filip

Sestava:
Lubomír Plesl – Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Jaroslav Nosek, Tomáš Plesl – Lukáš Pavel, Jiří Zářecký, Kamil Široký (80‘ Martin Kučera), Martin Hůlka (46‘ Pavel Chlachula) – Martin Paštika (46‘ Miroslav Filip), Jakub Pavlovec (70‘ Jaroslav Petr)

Komentář k utkání:
S brankářem Lubošem Pleslem, který stál v brance naposledy v žácích, jsme zahájili naše utkání za teplého, ale větrného počasí tlakem. Již ve 3. min. vystřelil na branku hostů Lukáš Pavel, ale jeho ránu brankář chytil. Do veliké šance se dostal v 5. min. Kuba Pavlovec, který šel sám na brankáře hostí, ale nastřelil jej a opakovanou ránu brankář vyrazil na roh. Poté se hra vyrovnala, ale ani jedno mužstvo se nedostalo do žádné šance a střely byly jen propagační do rukavic brankářů.
Druhý poločas začal jedinou chybou našeho gólmana, který vykopával ze země, ale jeho odkop zachytil hostující útočník, který našeho brankáře zkoušel ihned šikovně přehodit, ale naštěstí přehodil i naši branku. V dalších minutách jsme měli ze hry o něco více. Naši mírnou převahu jsme dokázali přetavit v gól až v 57. minutě. To hostující brankář vyrazil rohový kop jen na hlavu Míry Filipa, který mu míč vrátil do branky – 1:0. O 5 minut později se dostal ke střele opět Míra Filip, ale střílel tentokrát nad. To Lukáš Pavel mířil v  67. min. lépe, ale střela do brankáře hostí úspěšná nebyla. A protože se v 82. a 85. min. neprosadil při svých únicích Míra Filip, skončil zápas naší nejtěsnější výhrou 1:0.
 

Zpět