Javornice B - Opočno B 9:1 (3:0)

15.05.2016 10:00

Střelci:
Kamil Široký 3, Miroslav Filip 3, Libor Filip, Martin Plíhal, Tomáš Plesl

Sestava:
Jiří Mucha - Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Jiří Zářecký, Tomáš Plesl - Lukáš Ešpandr (68' Martin Hůlka), Libor Filip (75' Martin Kučera), Kamil Široký, Jakub Pavlovec (60' Lukáš Pavel) - Jaroslav Janeček (46' Miroslav Filip), Martin Paštika (46' Martin Plíhal)

Komentář k utkání:
Za silného větru a chladného počasí jsme vlétli na našeho soupeře z Opočna. Stále jsme měli míč u nohy a obléhali branku hostů. V 8. min. vystřelil vedle branky po přihrávce Kamila Širokého Martin Paštika. O 2 minuty později již napřáhl sám Kamil Široký a střelou mezi brankářovy nohy otevřel skóre zápasu - 1:0. Ve 12. min. pálil opět Kamil Široký, ale gólman hostů jeho pokus vyrazil. Po čtvrthodině hry si vzal míč do své moci Libor Filip, obešel všechny hráče včetně brankáře a trefou do prázdné branky zvýšil na 2:0. Po 20 minutách hry to bylo již 3:0, když se střelou z přímého kopu z 20 metrů přesně trefil Kamil Široký. Kamil Široký mohl ve 35. min. zkompletovat hattrick, ale sám před brankářem střílel tentokrát vedle.
Ani ve druhém poločase se situace na hřišti nezměnila - ba naopak. V 50. min. hlavičkoval Kamil Široký ještě do brankáře, ale v 52. min. se již radoval ze své třetí branky, kterou vsítil utěšenou střelou šajtlí k pravé tyči - 4:0. Na 5:0 zvýšil krátce poté Martin Plíhal, když zužitkoval krásnou přihrávku Míry Filipa. Míra Filip se sám trefil v 54. min., když přeloboval hostujícího brankáře - 6:0. V 57. min. vyšel ze souboje s brankářem vítězně znovu Míra Filip, když ho překonal tvrdou střelou z hranice pokutového území - 7:0. V následujících minutách jsme měli další velmi slibné šance, ale Martinové Hůlka a Plíhal či Jirka Zářecký se pouze zastřelovali. Přesně mířil v 70. min. až Tomáš Plesl, který přízemní střelou přidal gól na 8:0. Naši poslední branku v utkání na 9:0 vstřelil v 80. min. Míra Filip, který tím také zkompletoval hattrick. V posledních 10 minutách naši hráči polevili a soupeř vycítil svou šanci na kosmetickou úpravu výsledku. To se nakonec povedlo a v 85. min. vstřelili hráči Opočna po chybě celé naší obrany čestný gól - 9:1.

Zpět