Javornice B - Opočno B 5:2 (2:1)

31.05.2015 10:00

Střelci:
Adam Krejčí 2, Michal Plašil, Jiří Valtr, Lukáš Harbich

Sestava:
Jiří Mucha – Zdeněk Matyáš, Jiří Valtr, Jaroslav Nosek (65‘ Lukáš Harbich), Tomáš Plesl – Kamil Široký, Petr Jirsa, Jakub Hovorka, Lukáš Pavel (75‘ Martin Paštika) – Michal Plašil (46‘ Josef Petr), Adam Krejčí (50‘ Jaroslav Janeček, 77‘ Martin Kučera)

Komentář k utkání:
Za pěkného slunečného počasí jsme začali první poločas aktivně. Náš úvodní tlak v 10. min. vyvrcholil v první gólovou radost, kterou z penalty po faulu na Michala Plašila zařídil Adam Krejčí1:0. Hosté se poté během krátké doby dvakrát osmělili, ale Jirka Mucha jejich pokusy zneškodnil. Po půlhodině hry se po hezkém „ťukesu“ dostal před brankáře hostů Michal Plašil a přízemní střelou zvýšil na 2:0. Našeho polevení po druhé brance a chyby Zdendy Matyáše využili hosté ke snížení na 2:1. To se jejich hráč dostal před našeho gólmana a prosadil se střelou z voleje.
Druhý poločas začal také naším náporem, kdy v 50. min. Adam Krejčí po sólu vstřelil svůj druhý gól – 3:1. V 55. min. však strčil do hostujícího útočníka v našem velkém vápně Jarda Nosek a z nařízené penalty se hosté nemýlili – 3:2. Naše útočné snahy pokračovaly a vyústily ve sražení Zdendy Matyáše v pokutovém území. I celkově třetí penalta v zápase skončila lépe pro střelce, kterým byl tentokrát Jirka Valtr. Opět jsme tak vedli o 2 branky – 4:2. Čtvrtá branka hosty zlomila a ti se bohužel začali uchylovat k až zákeřným zákrokům za zády rozhodčího. To odnesl hlavně Jarda Janeček, který na hřišti pobyl 15 minut a poté musel se zraněním odstoupit. Naši hráči na toto zareagovali správně a v 76. min. zvýšil na 5:2 pěknou střelou z otočky Lukáš Harbich. Hra se poté již uklidnila i ze strany hostů, kteří ještě v 85. min. orazítkovali naši tyč. Nic se už ale nezměnilo na našem vítězství 5:2.

Zpět