Javornice B - Přepychy B 12:0 (8:0)

26.09.2021 10:00

Střelci:
Kamil Široký 3, Lukáš Pavel 3, Roman Petřík 3, Pavel Chlachula 2, Jakub Pavlovec

Sestava:
Matěj Ehl – Tomáš Plesl, Lukáš Pavel, Martin Hůlka, Lukáš Ešpandr – Jiří Zářecký, Josef Hanyk, Kamil Široký, Jakub Pavlovec – Martin Paštika, Roman Petřík; střídající: Michal Štěpánek, Martin Kučera, Pavel Severýn, Pavel Chlachula, Petr Hubek, Jakub Hovorka

Komentář k utkání:
Vzhledem k dosavadním výsledkům jsme do utkání vstupovali v roli favorita a papírové předpoklady jsme také začali brzy naplňovat. Taktovku utkání jsme od úvodu drželi pevně v rukou a hosté se jen snažili o nahodilé brejky. V 5. min. otevřel gólový účet zápasu Kuba Pavlovec1:0. Na něj v rychlém sledu navázali i další naši střelci. Po 3 brankách Kamila Širokého, 2 gólech Romana Petříka a 2 gólech Lukáše Pavla se poločasové skóre zastavilo na stavu 8:0!
V druhé části zápasu dostala mnohem více prostoru i široká lavička. Javornický gólostroj se sice trochu zpomalil, ale po 2 brankách Pavla Chachuly a dalších trefách Lukáše Pavla a Romana Petříka nadělil náš tým v konečném součtu soupeři celkem tucet branek! Gólů jsme mohli ve finále vstřelit snad 20, ale i tak hned trojice našich hráčů - Kamil Široký, Lukáš Pavel a Roman Petřík zaznamenala v utkání hattrick, což se opravdu nestává každý den. Vzadu jsme naopak uhájili nulu, když asi největší šanci soupeře před koncem zápasu zneškodnil výborně chytající Matěj Ehl. Ke cti soupeře je nutno dodat, že Přepychy dohrály zápas slušně a bez zbytečných faulů.

Zpět