Javornice B - Přepychy B 3:1 (1:1)

11.09.2022 10:00

Střelci:
Jakub Pavlovec, vlastní

Sestava:
Matěj Ehl – Martin Hůlka, Josef Hanyk, Lukáš Harbich, Jakub Pavlovec – Daniel Rais, Martin Plíhal, Ondřej Nosek, Lukáš Pavel – Jaroslav Krunčík, Mahmoud Abdelmonem „Mudy“ Mohamed; střídající Martin Kučera, Roman Petřík, Martin Paštika, Tomáš Plesl, Vu „Lukáš“ Huynh Dinh

Komentář utkání:
Mladý běhavý tým soupeře vstoupil do utkání aktivněji. Po zbytečné ztrátě míče v útoku využili hosté chyby v naší obraně a útočník Přepych ve 4. min. střelou podél vybíhajícího Matěje Ehla otevřel skóre zápasu – 0:1. V 6. min. se o odpověď pokusil Dan Rais, jehož střela se však mezi tyče nevešla. To protiútoky soupeře byly o poznání nebezpečnější, ale Matěj Ehl další jejich velkou šanci nadvakrát zlikvidoval. Ve 25. min. se po našem nevydařeném rohovém kopu odrazil míč za vápno ke Kubovi Pavlovcovi, jehož povedený volej skončil po teči až v brance – vyrovnáno 1:1.  O 3 minuty později se opět vyznamenal náš gólman, když zabránil takřka jasnému gólu soupeře.
Druhý poločas jsme začali o něco lépe, ale „Lukáš“, jedna z našich zahraničních akvizic, brankáře ve 49.min. neprostřelil. Do branky se v 56. min. nevešel ani další střelecký pokus Kuby Pavlovce. Z gólu jsme se tak mohli radovat až v 75. minutě. To se po levé straně protáhl do pokutového území Martin Plíhal, jehož přízemní střílený centr vyrazil brankář Přepych jen do svého spoluhráče a od něj míč doputoval za brankovou čáru – 2:1. V 82. min. se vyfauloval jeden z hostujících hráčů a 5 minut před koncem zápasu jsme přesilovku přetavili v rozhodující branku. Další nepříliš podařený rohový kop netrefil na přední tyči Mudy, ale na zadní tyči to jistil Vu „Lukáš“ Huynh Dinh, který svým prvním gólem v javornickém dresu potvrdil naše vítězství 3:1.

Zpět