Javornice B - Rokytnice 0:3 (0:2)

28.08.2022 10:00

Střelci:
-

Sestava:
Tomáš Zahradník – Lukáš Pavel, Pavel Chlachula, Tomáš Plesl, Martin Hůlka – Jakub Pavlovec, Ondřej Nosek, David Hošek, Lukáš Harbich - Mahmoud Abdelmonem Mohamed, Martin Paštika; střídající Martin Kučera, Štěpán Purm, Roman Petřík, Stanislav Hájek, Jaroslav Petr, Dinh Vu Hyunh

Komentář k utkání:
První poločas začal z naší strany vlažně a hosté se již ve 4. min. ujali vedení, když křížnou střelu ztečovala naše obrana do protipohybu brankáře – 0:1. V 10. min. to bylo již 0:2, když se až v naší síti zastavil přímý volný kop zahrávaný z hranice pokutového území. Až v 15. min. jsme poprvé vystřelili na branku hostů, ale střela Mudyho byla slabá. Krátce poté pak hlavička Davida Hoška skončila jen v náruči gólmana Rokytnice. Do konce poločasu se v podstatě nic zvláštního nestalo a do kabin šli spokojenější hosté.
Ani druhý poločas nebyl z naší strany příliš vydařený. Naše střely šly buď vedle, nebo byly slabé. V 55. min. se k odraženému míči dostal Lukáš Harbich, ale bohužel trefil jen břevno. Po hrubé chybě Pavla Chlachuly, který soupeři ukázkově namazal, zvýšili hosté na 0:3. Tím bylo v podstatě po zápase. Czasplárova past tentokrát nesklapla a hosté bez větších problémů uhájili své vítězství.

Zpět