Javornice B - Roveň 2:2 (1:1), pen. 4:3

22.08.2021 10:00

Střelci:
Jan Bárta, Martin Kučera

Sestava:
Jiří Mucha – Tomáš Plesl, Josef Hanyk, Martin Hůlka, Josef Pavlovec – Ondřej Nosek, Filip Dvořák, Lukáš Pavel, Daniel Rais – Martin Paštika, Jan Bárta; střídající David Hošek, Martin Kučera, Pavel Chlachula

Komentář k utkání:
První třetina zápasu s Rovní nepřinesla příliš záživných situací. Míč létal z jedné strany na druhou, ale to bylo tak vše. Až ve 38. min. se hostující hráč dostal do našeho pokutového území, obtočil se kolem Kuby Pavlovce a vzápětí rozvlnil síť naší branky – 0:1. Naštěstí jsme do přestávky stihli vyrovnat, když hostující obranu překonal Honza Bárta, který ránou pod břevno vyrovnal na 1:1.
Druhý poločas začal naším náporem. Častěji jsme se dostávali k brance hostů, ale více než střelu Honzy Bárty nad břevno z 53. min. jsme z toho nevytěžili. Naopak hosté se v podstatě ze své první vážnější akce ve druhém poločase prosadili a protlačili míč až do naší sítě – 1:2. Naši hráči chtěli s nelichotivým výsledkem něco udělat, ale nepřesné byly střely Martina Hůlky v 65. min. i Josky Hanyka v 73. minutě. Vyrovnat až ve třetí minutě nastavení, kdy Roveň zastavila náš útok faulem na hranici pokutového území. Střelu Martina Paštiky dokázal brankář vyrazit na břevno a zneškodnil i dorážku Davida Hoška, který si hned po přestupu z Vysokého Chvojna mohl připsat svůj první gól v javornickém dresu. Vyražený míč naštěstí skončil na kopačkách nejstaršího hráče na hřišti Martina Kučery, který svým gólem na 2:2 poslal zápas do penalt.  Hned v první sérii vyrazil brankář soupeře penaltu Pavla Chlachuly. Totéž se povedlo Jirkovi Muchovi s druhým střeleckým pokusem Rovně a třetí pokus hostů branku minul. A protože naši střelci Ondra Nosek, Josef Hanyk, Martin Paštika a David Hošek se už nezmýlili, zůstal druhý bonusový bod v Javornici.

Zpět