Javornice B - Rychnov B 0:6 (0:3)

04.09.2016 10:00

Střelci:
-

Sestava:
Jiří Mucha – Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Jaroslav Nosek (68‘ Lukáš Harbich), Tomáš Plesl (63‘ Lubomír Plesl) – Jakub Pavlovec (70‘ Martin Paštika), Kamil Široký, Jiří Zářecký, Martin Hůlka – Lukáš Pavel (80‘ Marek Ešpandr), Pavel Chlachula (61‘ Jaroslav Petr)

Komentář k utkání:
První poločas začal náporem hostů a naznačil i další průběh utkání. Všude jsme byli pozdě, přihrávky mířily jen k hostům a góly padaly po chybách obrany. První gól jsme dostali již v 10. min. poté, co naše obrana nechala útočníka hostů projít až do našeho velkého vápna – 0:1. Ve 12. min. se zaskvěl Jirka Mucha, když nad branku vyrazil střelu mířící do naší šibenice. V 15. min. se hostující hráč dostal nikým nehlídán až k naší brance a vsítil další gól -0:2. Ve 20 min. opět čaroval Jirka Mucha, když robinzonádou vyrazil umístěnou hlavičku hostů. Ve 22. min. stříleli hosté po chybné přihrávce Jardy Noska do prázdné branky, ale Tomáš Plesl dokázal míč ještě vykopnout. Ve 28. min. přidali hosté gól na 0:3 po vyšachování naší obrany. Po půlhodině hry se hostující hráč ocitl sám před brankou, obešel Jirku Muchu, ale dobíhající Míra Kmec mu v poslední okamžik míč ukopl. Ačkoli hosté nastoupili v bráně s hráčem z pole, ke střele na branku jsme se v prvním poločase nedostali.
Druhý poločas začal ze strany hostů vlažněji a v 50. min. jsme zásluhou Kuby Pavlovce poprvé vystřelili na hostujícího brankáře. V 56. min. měl asi naši největší šanci Kamil Široký, ale jeho střelu vykopl hostující brankář. Poté již začali hrát opět hosté, kteří v 72., 77. a v 84. min. přidali po méně či více pohledných akcích další góly na konečných 0:6. Zápas o první místo v tabulce OP IV. třídy měl po zásluze jednoznačného vítěze.

Zpět