Javornice B - Slatina 0:2 (0:1)

22.05.2022 10:00

Střelci:
-

Sestava:
Jiří Mucha – Martin Hůlka, Tomáš Plesl, Jiří Zářecký, Martin Plíhal – Filip Dvořák, David Hošek, Kamil Široký, Ondřej Nosek – Martin Paštika, Roman Petřík; střídající: Lukáš Pavel, Pavel Chlachula, Jakub Hovorka

Komentář k utkání:
První poločas začal vzájemným bráněním a hrou jen uprostřed hřiště. První pokus mířící na branku si připsal v 15. min. David Hošek, jenže trefil jen koš hostujícího brankáře. Ve 20. min. se do sóla dostali hosté, ale vychytal je Jirka Mucha. Ve 30. min chybovala obrana a následně i Jirka Mucha, který místo míče trefil nohu hostujícího hráče. A protože to bylo v pokutovém území, kopala se penalta. Tu hosté proměnili - 0:1. O moc více toho první poločas nenabídl.
Druhý poločas začal mírným tlakem našich hráčů. V 55. min. vystřelil Martin Plíhal vedle branky. V 57. min. Jirka Mucha vykopnul tvrdou střelu hostů. Po hodině hry pak našemu brankáři pomohla tyč. V 64. min. se k míči dostal Jakub Hovorka, jehož střelu vytěsnil hostující brankář na břevno. V 75. min se Kuba Hovorka dostal opět před hostujícího brankáře, ale pro změnu trefil jen jeho náruč. S blížícím se koncem zápasu se naši hráči vysunuli a bránili na riziko. Dva úniky soupeře dokázal Jirka Mucha ještě zneškodnit, ale v 90. min. už podruhé kapituloval - 0:2 a bylo po zápase. Slatina si tak odvezla z našeho hřiště všechny body.

Zpět