Javornice B - Slatina 5:2 (3:2)

20.09.2020 10:00

Střelci:
Martin Hůlka, Ondřej Nosek, Jan Bárta, Daniel Rais, Kamil Široký

Sestava:
Stanislav Hynek – Miloš Valtera, Stanislav Koutský, Tomáš Plesl, Josef Hanyk – Martin Hůlka, Kamil Široký, Ondřej Nosek, Daniel Rais – Jan Bárta, Josef Hubek; střídající: Martin Kučera, Pavel Chlachula, Jiří Valtr, Jakub Pavlovec, Martin Paštika, Lukáš Pavel, Matěj Ehl

Komentář k utkání:
První poločas derby začal našim náporem, který vyvrcholil v 5. min., kdy Martin Hůlka, sice nadvakrát, svou střelou vstřelil úvodní gól zápasu - 1:0. Naši dále útočili a ve 14. min. střílel Kamil Široký nad branku hostů. V 17. min. však naše obrana udělala faul v pokutovém území a hosté z penalty vyrovnali na 1:1. Poté ve 25. min. naši hráči Dan Rais a Honza Bárta třikrát za sebou vystřelili na branku hostí, ale jejich brankář střelu pokaždé vyrazil. Ve 32. min. hosté zaútočili, centr před naším brankářem ještě hráč hostí nadzvedl, a padl tak dost kuriózní gól – 1:2. Naši hráči se následně do hostů zakousli a ve 35. min. vyrovnal přízemní střelou Ondra Nosek2:2. I nadále jsme útočili a výsledkem toho jsme odcházeli do kabin s jednogólovým vedením. Ve 45. min. se totiž Honza Bárta dostal před brankáře a střelou pod břevno strhl vedení opět na naši stranu – 3:2.
Druhý poločas začal opět naším tlakem. V 50. min. zahráli hosté rukou ve vápně, ale nařízenou penaltu Kamil Široký neproměnil. Další naše útočné snahy pak většinou končily střelou vedle. V 60. min. však po křídle zaútočil Pavel Chlachula, který pěkným centrem našel hlavu Dana Raise, a rázem to bylo 4:2. Další gól do sítě hostů přidal v 67. min. Kamil Široký5:2. Na výsledku už se do konce zápasu nic nezměnilo. Smutné je, že i kvůli tvrdé hře hostů utkání nedohrála hned trojice našich hráčů. Miloš Valtera skončil se zraněným kolem, Joska Hubek s prošlápnutým kotníkem a Joska Hanyk se zlomeným nosem… Snad je dokážeme příště nahradit.

Zpět