Javornice B - Solnice B 3:1 (2:1)

21.04.2019 10:00

Střelci:
Kamil Široký, Miroslav Vidlička, Jaroslav Petr

Sestava:
Jaroslav Janeček – Martin Hůlka, Lubomír Plesl, Josef Hanyk, Lukáš Ešpandr (52‘ Pavel Chlachula) – Filip Dvořák (85‘ Lukáš Pavel), Kamil Široký, Jakub Pavlovec (90‘ Martin Kučera), Miroslav Vidlička – Jaroslav Petr (70‘ Martin Paštika), Ondřej Nosek (46‘ Petr Hubek)

Komentář k utkání:
Za skoro letního počasí začalo naše utkání s favoritem ze Solnice oboustranným mírným oťukáváním. První naše střela šla v 5. min. z hlavy Kamila Širokého jen do brankáře. V 7. min. Jarda Janeček pěkně vytáhl ránu útočníka hostí na roh. V 15. min. se nám povedl rychlý útok, který zakončil Kamil Široký přesnou střelou podle brankáře – 1:0. Ve 28. min. byl ve velkém vápně hostí sražen Jarda Petr a z nařízené penalty se nemýlil Míra Vidlička2:0. Hned z protiútoku však jeden z našich obránců hrál rukou v našem pokutovém území a z nařízené penalty hosté snížili na 2:1. Když ve 35. a 43. min. Jarda Janeček vyrazil nebezpečné střely hostů, šli jsme do kabin s těsným náskokem.
Druhý poločas začal našim náporem, kdy v 50. min. po křídle unikl Péťa Hubek. Ten křížnou přihrávkou našel nekrytého Jardu Petra, který střelou do prázdné branky přidal náš třetí gól – 3:1. V 55. min. se dostal k brankáři hostí Pavel Chlachula. Jeho střelu dokázal brankář soupeře jen vyrazit k Petrovi Hubkovi, který mířil jen nad branku. V 60. min. střelu hostů opět vyrazil v bráně zaskakující Jarda Janeček. Hosté tlačili a v 70. min. jejich střelu znovu kryl náš brankář. V 75. min. vytěsnil gólman soupeře střelu míry Vidličky pouze na roh. Po rohu se k zakončení dostal ještě Pavel Chlachula, který jen trefil brankáře Solnice. Poslední minuty byly na šance chudé, a tak jsme si po výsledku 3:1 připsali první jarní body.

Zpět