Javornice B - Solnice C 1:3 (0:2)

23.10.2022 10:00

Střelci:
Jaroslav Krunčík

Sestava:
Matěj Ehl – Martin Hůlka, Jakub Resl, Josef Hanyk, Jakub Pavlovec – Daniel Rais, Jakub Kráčmer, Jaroslav Krunčík, Ondřej Nosek – Mahmoud Abdelmonem „Mudy“ Mohamed, Vu „Lukáš“ Huynh Dinh; střídající Martin Paštika, Roman Petřík

Komentář k utkání:
První poločas jsme proti lídrovi OP IV. třídy nezačali špatně, ale v 5. min. vystřelil Martin Paštika jen do brankáře. V 7. min. se hosté už už chtěli radovat z vedoucí branky, ale gól pro ofsajd neplatil. Po čtvrthodině hry nedokázal brankáře Solnice překonat ani Dan Rais. Ve 23. min. se střelou nad naši branku prezentovali hosté. Ve 30. min. skončila nad brankou také hlavička Ondry Noska. Ve 40. min. se hosté po pěkné kombinaci a prudké střele z pravé strany ujali vedení 0:1. Na poločasovou přestávku pak odcházeli s vedení 0:2, když míč odražený od tyčky uklidil parádně do branky, bohužel do té vlastní, Martin Hůlka.
Po pár minutách druhého poločasu se po naší ztrátě míče na polovině hřiště ocitl v úniku hráč soupeře, který prostřelil Matěje Ehla – 0:3. Chvíli poté mohl skórovat Mudy, ale brankáře hostů nepřekonal. V 55. min. byl v pokutovém území faulován Martin Paštika. Nařízenou penaltu proměnil přesnou střelou k tyči Jarda Krunčík1:3. To bylo bohužel z naší strany gólově vše, a hosté si tak bez větších komplikací pohlídali vítězství a udrželi si bezpečný náskok na čele tabulky.

Zpět