Javornice B - Union Rokytnice 6:1 (3:0)

04.09.2011 10:00

Rozhodčí: Kohoutek, Müller, Knapek     Diváků: 70

Střelci:
Martin Kučera 2, Michal Plašil 2, Pavel Chlachula, Jan Podzemný

Sestava:
Lukáš Kasper – Zdeněk Matyáš (74‘ Lukáš Pavel), Jiří Valtr, Lubomír Šípek, Marek Ešpandr (65‘ Lukáš Harbich) - Miroslav Kmec, Jan Podzemný (78‘ Jan Nosál), Filip Libor, Chlachula Pavel – Kučera Martin, Tomáš Plašil (46‘ Michal Plašil)

Komentář k utkání:
Utkání jsme hned od začátku začali náporem a ostřelováním hostující branky. První střela do prostoru branky však mířila až v 10. min. po hlavičce Luboše Šípka. Po něm prověřil gólmana Unionu Tomáš Plašil. Nejdříve se neprosadil tváří v tvář gólmanovi a neujala se ani jeho další střela po rohovém kopu. Ve 25. min. se na hranici pokutového území dostal k míči Martin Kučera, který ukryl svou střelu „slabší“ nohou za obránce a ta zapadla přesně k levé tyči – 1:0. Ve 27. min. se po střele Míry Kmece odrazil míč opět k nohám dobře postaveného Martina Kučery a bylo to 2:0. Získané vedení uklidnilo naši hru a pěkné přihrávky a střely bavily přihlížející diváky. Jedinou chybičkou bylo, že všechny další pokusy zůstaly bez gólového efektu. Ve 44. min. udělal Jirka Valtr na místě posledního hráče chybu a hostující útočník běžel sám na našeho brankáře. Lukáš Kasper proti němu včas vyběhl a zaleknuvší se útočník svou šanci zahodil. V poslední minutě potrestal nevyužitou šanci Rokytnice Pavel Chlachula, když jeho přímý kop z 25 metrů propadl brankáři mezi nohama – 3:0.
Ani po přestávce se na naší hře nic nezměnilo. Dále jsme útočili a stříleli. V 56. min. vystřelil Honza Podzemný, jeho střelu brankář jen vyrazil k Michalovi Plašilovi, který mu míč bez váhání vrátil do branky – 4:0. Stejnou roli měl Michal Plašil i v 61. min., jen s tím rozdílem, že autorem první střely byl po hattricku pokukující Martin Kučera – 5:0. V 70. min. orazítkoval Honza Podzemný hlavou jen tyč branky hostů. V 77. min. se po rychlé akci dostal rokytnický útočník do našeho pokutového území, kde byl sražen naším gólmanem. Lukáš Kasper se ale s novými rukavicemi vytáhl a penaltu vyrazil. Ihned z protiútoku pak dostal Honza Podzemný pěknou přihrávku od Michala Plašila a potrestal tak další neproměněnou příležitost hostů – 6:0. V 90. min. se hosté přeci jen dočkali čestného úspěchu, když naše obrana nechala tři hráče Unionu před naším brankářem a ti si tentokrát poradili – 6:1. To už byl ale úplný závěr utkání, které jsme zvládli s přehledem. Škoda jen pokaženého čistého konta z poslední minuty utkání.
 

Zpět