Javornice B - Voděrady 2:6 (1:3)

10.09.2017 10:00

Střelci:
Michal Plašil, Miroslav Filip

Sestava:
Jiří Mucha – Miroslav Kmec, Lubomír Plesl, Jiří Valtr, Lukáš Harbich – Jakub Pavlovec (60‘ Filip Dvořák), Jiří Zářecký, Lukáš Pavel (46‘ Miroslav Filip), Jaroslav Petr – Martin Paštika (70‘ Martin Kučera), Michal Plašil (78‘ Ondřej Nosek)

Komentář k utkání:
Utkání začalo za nepříjemného mrholení útoky hostů, kteří se dostali do vedení již ve 3. minutě. To odkop od naší branky vrátil Kuba Pavlovec zpět přímo na nohu hostujícího hráče, který sám před brankářem nezaváhal – 0:1. V 5. min. jsme zásluhou Michala Plašila vyrovnali, když střelou k tyči proměnil přímý kop z 25 metrů – 1:1. Další útok hostů v 8. min. skončil pro změnu nepřímým kopem. Po něm míč doplachtil na hlavu hostujícího hráče, který už měl snadnou práci – 1:2. Hra se poté vyrovnala, ale vyrovnání ve skóre nepřinesl ani další přímý kop Michala Plašila, který si brankář soupeře tentokrát pohlídal. Ve 22. min. vychytal na druhé straně gólovou šanci hostům Jirka Mucha. Po půlhodině hry byl ale Jirka Mucha už krátký na střelu soupeře, před kterým se otevřela naše obrana a střela k tyči znamenala průběžný výsledek 1:3. Ve 37. min. mohl snížit Michal Plašil, který obstřelil brankáře, ale míč orazítkoval pouze tyč. Hosté nám málem přidali i gól do šatny, když se ve 43. min. dostali sami před Jirku Muchu, ale ten se překonat nenechal.
Na začátku druhého poločasu jsme se dotáhli na rozdíl jediné branky, když Míra Filip proměnil pokutový kop po faulu na Martina Paštiku – 2:3. Hosté poté herně přidali a po rychlém útoku v 60. min. nám utekli opět na rozdíl dvou branek - 2:4. V 70. min. pak za zády našeho brankáře skončila střela soupeře ze 30 metrů – 2:5. V 77. min. si hráč Voděrad pohrál s naší obranou a zvýšil na konečných 2:6. Další soupeř si tak odvezl z našeho hřiště všechny body.

Zpět