Kostelecká Lhota B - Javornice B 0:3 (0:1)

25.08.2012 17:00

Střelci:
Josef Kovaříček 2x, Martin Kučera

Sestava:
Lukáš Kasper – Zdeněk Matyáš, Pavel Chlachula, Marek Ešpandr, Jaroslav Motl – Daniel Suk, Josef Kovaříček, Pavel Severýn (80‘ Jan Nosál), Lukáš Pavel (65‘ Lukáš Harbich) – Tomáš Ehl (55‘ Martin Kučera), Michal Plašil

Komentář k utkání:
Na hřiště v Kostelecké Lhotě jsme vtrhli útočně a domácím jsme 20 minut skoro nepůjčili míč. Útočili jsme však do plných, a tak střely Severýna, Chlachuly, Motla a Plašila šly buď do těl domácích hráčů, nebo vedle. Naše hra byla dobrá a domácí jen z vlastního vápna odkopávali míče a na dostřel naší branky se nedostali. Ve 20. min. kopal Pavel Severýn přímý kop, který přesně posadil na hlavu Pepy Kovaříčka. Ten zády k brance míč přizvedl, a přeloboval tak domácího brankáře – 1:0. Hra se poté trochu vyrovnala a přelévala se pozvolna z jedné strany na druhou. Výrazné šance však nepřicházely. Až ke konci poločasu běžel Pepa Kovaříček sám na brankáře. Toho dokázal obstřelit, ale bohužel obstřelil i domácí branku.
Druhý poločas začal obdobně jako ten první. Snad všichni naši hráči kromě brankáře si vystřelili na domácí branku, ale opět měli špatnou mušku. Nejblíže druhému gólu byl znovu Pepa Kovaříček, když byl opět sám před brankářem. Míč se mu ale zamotal mezi nohama a bylo po šanci. V 60. min. našel Pavel Severýn dalším přesným míčem hlavu Martina Kučery, který i přes střet s brankářem dokázal hlavou usměrnit míč do sítě – 2:0. Zvýšit na 3:0 mohl znovu Pepa Kovaříček po dalším samostatném úniku, ale tentokrát nastřelil jen brankářovu ruku. V 80. min. se však Pepa Kovaříček dočkal a pěknou střelou z velkého vápna trefil levý roh domácí branky – 3:0. I v posledních minutách jsme dále útočili a domácím nedovolili vystřelit na naši branku. Kdyby rozhodčí odpískal nedovolené zákroky na naše hráče v pokutovém území a Pepa Kovaříček by proměnil své šance, mohla být naše výhra mnohem vyšší.
 

Zpět