Kostelecká Lhota B - Javornice B 2:1 (1:0)

08.04.2023 16:30

Střelci:
Lukáš Pavel

Sestava:
Matěj Ehl – Filip Dvořák, Jakub Resl, Jakub Pavlovec, Vu Huynh Dinh – Lukáš Ešpandr, Mahmoud Mohamed Abdelmonem, David Hošek, Martin Plíhal – Daniel Rais, Josef Petr; střídající Lukáš Pavel, Martin Kučera, Lukáš Harbich

Komentář k utkání:
První poločas na měkkém terénu začal jako každé první utkání vlažně. K první střele se dostali naši hráči v 5. min., kdy Filip Dvořák namířil své zakončení jen do rukavic domácího brankáře. Již v 10. min se Lhota dostala do vedení, když se odkop obránce dostal za naši obranu a domácí útočník se prosadil střelou podél našeho brankáře – 1:0. V 15. min. Kuba Pavlovec hlavičkoval nad branku domácích a toto zopakoval ve 28. min. i David Hošek. Jinak se hrálo jen ve středu hřiště bez střel a šancí.
Druhý poločas začal stejně jako první. V 52. min. hlavičkoval David Hošek tentokrát jen do brankáře domácích. V 62. min. domácí hráč vystihl to, že náš brankář je vysoko před brankou a nákopem skoro z půlky hřiště trefil naši odkrytou branku – 2:0.  V 70. min. byl u postranní čáry dohrán domácím hráčem Dan Rais a po nekontrolovaném pádu se hlavou udeřil o lavičku u hřiště. Naštěstí se dokázal z rány do hlavy vzpamatovat a z jeho přihrávky snížil v 87. min. střelou k tyči Lukáš Pavel2:1. Snížení přišlo bohužel až příliš pozdě a domácí těsné vítězství uhájili.

Zpět