Kostelecká Lhota B - Javornice B 5:0 (3:0)

14.08.2021 17:00

Střelci:
-

Sestava:
Jiří Mucha – Lukáš Harbich, Miloš Valtera, Martin Hůlka, Tomáš Plesl – Martin Plíhal, Kamil Široký, Filip Dvořák, Ondřej Nosek – Martin Paštika, Jakub Pavlovec; střídající: Martin Kučera, Pavel Chlachula, Štěpán Purm

Komentář k utkání:
Za úmorného vedra začalo utkání oboustranným oťukáváním, ale z naší strany se jednalo o pěší fotbal. Domácí první rychlý útok ve 12. min. zakončili střelou po zemi k pravé tyči a gólem na 1:0. V 18 min. se po hrubce při rozehrávce dostal odkop k hráči soupeře, který poté běžel sám na branku a přidal branku na 2:0. Branku domácích jsme poprvé ohrozili ve 22. min., jenže hlavička Lukáše Harbicha mířila nad branku. Ve 28. min. přestřelil branku po rohovém kopu Martin Plíhal. Hra poté opět upadla do pěšího tempa. Z něj ve 40. min. vybočil až únik Martina Plíhal, který však brankáře neprostřelil. Ve 43. min. pálil jen nad branku Ondra Nosek. V závěru poločasu vyšel domácím rychlý protiútok, po kterém zvýšili skóre na 3:0.
Tempo hry ve druhém poločase ještě více uvadlo. Na hřišti se v podstatě jen pochodovalo a žádná akce či šance nebyly takřka k vidění. Výjimkou v tom byla akce domácích z 65. minuty, kdy zvýšili na 4:0. Parádní tečku za celým zápasem udělal domácí hráč v poslední minutě, když vydařenou střelou z 20 metrů vymetl pravou šibenici naší branky a dal výsledku konečnou podobu 5:0.

Zpět