Křovice - Javornice B 2:0 (1:0)

11.06.2016 10:00

Střelci:
-

Sestava:
Jaroslav Motl - Lukáš Harbich, Miroslav Kmec, Tomáš Plesl, Lukáš Ešpandr - Jakub Pavlovec, Kamil Široký (55' Jaroslav Dlask), Lukáš Pavel (50' Jaroslav Janeček), Martin Hůlka - Martin Plíhal, Martin Paštika

Komentář k utkání:
Přestože jsme do Křovic odjeli s provizorně poskládanou sestavou, začali jsme aktivněji a domácí jsme v prvních minutách téměř nepustili k míči. Jako první však paradoxně zahrozili v 6. min. domácí střelou do našeho brankáře. Ve 12. min. se křovický útočník dostal sám před Jardu Motla, který dokázal balón vyrazit na roh. Podobná situace se zopakovala v 19. minutě. V té další zahrávali domácí rohový kop. Ten Jarda Motl vyrazil jen před vápno a domácí hráč mu ho vrátil přímo do branky - 1:0. Až ve 42. min. přišel jeden z našich pokusů, který stojí za zmínku. Brankář domácích však střelu Kamila Širokého bez problémů pokryl. Domácím se mohlo jít na poločasovou přestávku ještě veseleji, ale v cestě za navýšením skóre jim stálo břevno.
Ve druhém poločase nás domácí zatlačili a po hodině hry si připsali dva povedené střelecké pokusy. Jeden zamířil vedle tyče a ten druhý jen rozvlnil postranní síť. V 65. min. se před domácím brankářem objevil Martin Paštika, ale se svou střelou se mezi tyče nevešel. Domácí zápas definitivně zlomili v 82. min., když se jim podařilo přidat druhou branku - 2:0. Od třetí inkasované branky nás zachránil zákrok Jardy Motla, ale tak či tak jsme z Křovic odjížděli s prázdnou.

Zpět