Labuť RK - Javornice B 4:0 (4:0)

06.10.2018 13:00

Střelci:
-

Sestava:
Jaroslav Motl – Lubomír Plesl, Tomáš Plesl, Josef Hubek (46‘ Jakub Pavlovec), Miroslav Vidlička (65‘ Jaroslav Petr) – Josef Hanyk (72‘ Ondřej Nosek), Martin Hůlka (80‘ Martin Kučera), Jiří Zářecký, Tomáš Plašil – Michal Plašil, Martin Paštika (46‘ Jiří Valtr)

Komentář k utkání:
První poločas začal hned tlakem domácích, kteří již ve 3. min. dali gól po ťukesu v našem vápně – 1:0. Naši hráči snad ještě odpočívali po obědě, jejich hra po celé utkání byla velmi slabá, protože je bez problémů přehrávali hráči soupeře, kteří už mají za sebou nebo pomalu plánují oslavu padesátin. Po jedné z akcí domácích fauloval ve vápně Michal Plašil a z nařízené penalty zvýšila Labuť na 2:0.  V 19. a v 36. min. zahrála naše obrana ofsajd systém, který ani v jednom případě nevyšel. Pokaždé z toho vyústilo sólo a gól na 3:0, resp. 4:0. Naši první střelu na branku vyslal až ve 34. min. Tomáš Plašil, ale namířil jen do brankáře soupeře.
Druhý poločas byl ještě méně záživný než ten první. Domácí se nikam nehnali a hráli přesně to, co potřebovali. Ač v podstatě nevystřelili na naši branku, hru s poklidem uprostřed hřiště řídili. My jsme se vzmohli po hodině hry jen na střelu Michala Plašila nad branku a o 5 minut později vystřelil jen do brankáře Kuba Pavlovec. Zápas tak Labuť bez větší námahy dovedla do vítězného konce. 

Zpět