Labuť RK - Javornice B 4:1 (2:1)

03.09.2022 17:00

Střelci:
Ondřej Nosek

Sestava:
Josef Petr – Lukáš Pavel, Tomáš Plesl, Martin Hůlka, Jakub Pavlovec – Daniel Rais, Jaroslav Krunčík, Ondřej Nosek, Mahmoud Abdelmonem Mohamed – Martin Paštika, Roman Petřík; střídající David Hošek

Komentář k utkání:
Již od první minuty poločasu domácí tlačili a chtěli dát branku. Stříleli, však vedle, nebo naše obrana odrazila jejich míče. Ve 20. min. se dostal útočník domácích do šance, ve které byl sražen a pískala se penalta. Náš brankář však senzačně střelu i dorážku vyrazil. Ve 21. min. Pepa Petr vyběhl proti útočníkovi soupeře, který ho ale dokázal obejít a po zakončení do prázdné branky vedli domácí 1:0. Ve 31. min. byl ve vápně soupeře sražen Jarda Krunčík a nařízenou penaltu nadvakrát proměnil Ondra Nosek1:1. Labuť šla do vedení znovu ve 34. min., kdy centr před branku neomylně zakončil Dan Rais, jen bohužel do vlastní branky – 2:1. Ve 40. min. obral soupeře o míč Jarda Krunčík, ale při svém úniku si bohužel už nedokázal postrčit míč podél brankáře.
I druhý poločas začal tlakem domácích. Jejich střelu ze 49. min. vyškrábl Pepa Petr ještě na tyč, ale naše obrana zaspala a po dorážce do prázdné branky to bylo 3:1. Branková konstrukce se za naším brankářem rozezněla poté ještě dvakrát, ale kapitulovali jsme až po nevydařeném centru soupeře v 70. min., který bohužel doplachtil až do pravého horního rohu naší branky – 4:1. V 76. min. jsme také nastřelili tyč soupeřovy branky. A protože další gól už nepadl, slavili vítězství hráči Labutě.

Zpět