Labuť RK - Javornice B 5:3 (4:3)

16.05.2015 14:00

Střelci:
Lukáš Pavel 2, Michal Plašil

Sestava:
Daniel Suk - Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Jaroslav Nosek, Zdeněk Matyáš - Josef Petr, Jakub Hovorka, Lukáš Harbich, Lukáš Pavel (75‘ Martin Kučera) - Jaroslav Janeček, Mi chal Plašil (50‘ Adam Krejčí)

Komentář k utkání:
Opět v provizorně přeskládané sestavě jsme začali první poločas ve stejném tempu jako domácí, a to tak, že se nikomu nechtělo běhat. První rychlejší pohyb byl k vidění v 6. min., kdy přihrávku z naší obrany zachytil Lukáš Pavel. Ten se dostal až sám před brankáře a podle něj vstřelil první gól - 0:1. V 8. min. bylo vyrovnáno. To domácí zahrávali rohový kop, jejich hráč předskočil našeho brankáře a hlavou vyrovnal na 1:1. Poté se hra vrátila do vyjetých kolejí. Ve 20. min. ze stereotypu vystoupila rychlá akce Labutě, kdy se její hráči dostali ve větším počtu do našeho pokutového území a jeden z nich uklidil skluzem míč do branky - 2:1. Po půlhodině hry si sólo akci zopakoval Lukáš Pavel a vyrovnal na 2:2. Nerozhodný stav vydržel až do 40. min., kdy po autovém vhazování neobsazený hráč Labutě hlavou vrátil svému týmu vedení - 3:2. Hned po rozehrávce jsme přišli o míč, kterého se zmocnil domácí hráč. Ten byl následně v pokutovém území podražen a byl nařízen pokutový kop. Domácí hráč byl úspěšný a zvýšil na 4:2. My jsme se nevzdali a ve 45. min. snížil na 4:3 střelou z 30 metrů Michal Plašil.
Druhý poločas začal naším tlakem, který vyvrcholil ve 49. min střelou Kuby Hovorky do břevna. Domácí poté hru vyrovnali a v 55. min. přidali z přímého kopu další branku - 5:3. Poté již hra spadla do průměru. V 70. min. domácí ještě orazítkovali naši tyč. Totéž se podařilo na druhé straně v 85. min. Adamovi Krejčímu, který obešel čtyři domácí hráče i brankáře, ale z úhlu už trefil jen zmiňovanou část brankové konstrukce.

Zpět