Malšova Lhota - Javornice A 4:1 (0:1)

22.04.2023 17:00

Střelci:
Ondřej Nosek

Sestava:
Lukáš Kasper – Stanislav Koutský, Pavel Kasper, Jan Kráčmer, Tomáš Plesl (73‘ Mahmoud Abdelmonem Mohamed) – Jakub Kráčmer, Pavel Drašnar, Jakub Hovorka, Martin Šrefl – Josef Kovaříček, Ondřej Nosek (86' Filip Dvořák)

Komentář k utkání:
Do zápasu v Malšově Lhotě vstoupili aktivněji domácí. Ve 3. min. jsme jim špatným nabíráním hráčů nabídli standardní situaci, kterou Lukáš Kasper vyrazil na roh.  V 5. min. nás soupeř překombinoval u vápna, ale vyloženou šanci zneškodnil naštěstí Lukáš Kasper. K první střele na branku se odhodlal až v 15. min. Ondra Nosek, ale slabý pokus levačku příliš vzruchu do naší hry nepřinesl. V 18. min. nám Lhota zatápěla na pravé straně, jenže vybojovali jen rohový kop. Protože jsme nedokázali míč odkopnout, akce domácích pokračoval centrem do vápna a hlavičkou do náruče Lukáše Kaspera. Ve 25. min. se soupeř po rohovém kopu dostal do další šance, jenže centr na zadní tyč usměrnil hráč Lhoty jen nad branku. O 2 minuty později měli domácí další gólovku, když jsme promáchli míč ve vápně a od inkasování nás zachránil šťastný zákrok Lukáše Kaspera, který hlavou vytěsnil míč na roh. Ve 33. min. jsme šli nečekaně do vedení, když po trestném kopu Martin Šrefl přiťukl míč na vápno Ondrovi Noskovi, který obloučkem přes brankáře otevřel skóre utkání – 0:1. Ve 36. min. vypálil nečekaně a velmi nepříjemně domácí hráč, ale Lukáš Kasper míč nadvakrát zkrotil. Do kabin jsme nakonec odcházeli o gól spokojenější.
Druhý poločas začali znovu aktivněji domácí. Ve 48. min. si slabší chvilku bohužel vybral Lukáš Kasper, který propustil slabou střelu z 25 metrů – 1:1. Vedení jsme si mohli vzít zpátky v 54. min., kdy Kuba Kráčmer načechral míč za obranu na Ondru Noska, který v dobré šanci bohužel přestřelil. Po hodině hry jsme nedokázali několikrát odkopnout míč a po přihrávce ze strany zakončoval domácí hráč v podstatě do odkryté branky – 2:1. V 66. min. jsme jen tak tak ubránili dobře zahranou standardní situaci. V 70. min. hlavičkoval po rohovém kopu sám v pokutovém území Kuba Kráčmer, jenže míč z jeho hlavy zamířil nad branku. V 71. min. Lukáš Kasper uspěl ve sprinterském souboji k míči a odkopl ho před dotírajícím útočníkem do zámezí. O 2 minuty později náš brejk zastavil bohužel ofsajd Pepy Kovaříčka. V 75. min. se na útočný výlet vydal Pavel Kasper, ale po přistrčení Pavla Drašnara si míč bohužel příliš předkopl. V 77. min. se domácí dostali do vedení 3:1 po přihrávce mezi naši obranu a přesném zakončení. Po chvilkové přerušení hry kvůli zranění soupeře mohla Malšoval Lhota skórovat počtvrté, ale domácí hráč se v podstatě sám před prázdnou brankou do míče zamotal. V 83. min. se otevřela šance před Ondrou Noskem, ale ten ještě zkoušel prostrčit míč na Pepu Kovaříčka. V 86. min. mohl snížit Pepa Kovaříček, jenže branku přestřelil. To na druhé straně byli domácí úspěšnější, když Filip Dvořák vrátil míč do vápna k soupeři a ten balón uklidil do odkryté branky – 4:1. Tímto výsledkem zápas i skončil.

Trenér k utkání:
Tomáš Krunčík: „Proti favoritovi utkání jsme nasadili hluboký defenzivní blok, který hlavně v prvním poločas fungoval celkem dobře. Z ojedinělé šance jsme se dostali i do vedení. Ve druhém poločase jsme své šance bohužel proměnit nedokázali, zatímco soupeř naše chyby potrestal a zaslouženě zvítězil.“

Zpět