Malšovice - Javornice A 1:2 (1:0)

05.05.2023 17:30

Střelci:
Pavel Kasper, Adam Krejčí

Sestava:
Lukáš Kasper – Daniel Suk, Jan Kráčmer, Stanislav Koutský, Tomáš Plesl (61‘ Ondřej Nosek) – Martin Šrefl, Pavel Kasper (92‘ Filip Dvořák), Jakub Hovorka, Pavel Drašnar – Josef Kovaříček, Adam Krejčí

Komentář k utkání:
Zápas v Malšovicích začali aktivněji domácí a při několika standardních situacích nás zatlačili u naší branky. První gólovku jsme měli ale paradoxně ve 3. min. my, když Adam Krejčí dostal dárek od domácích, ale s jasnou šancí naložil prachbídně. Pak se více na míč opět dostali domácí a okupovali naši polovinu hřiště. V 11. min. poslal Adam Krejčí rychlým autem do útoku Pepu Kovaříčka, ale ten míč netrefil. Ve 12. min. se Malšovice ujaly vedení po nákopu a hlavičce z vápna, na kterou Lukáš Kasper nedosáhl – 1:0. Po bojích mezi vápny přišla ve 20. min. šance Adama Krejčího, kterého vysunul z vlastní poloviny Martin Šrefl. Adamovu tvrdou střelu z hranice gólman domácích zkrotil. Po půlhodině hry se podél brankové čáry probíjel Adam Krejčí, ale hřiště mu bylo krátké. Ve 32. min. zastavili domácí rozběhnutého Dana Suka jen žlutým faulem. Z následné standardky hlavičkoval mimo tyče Adam Krejčí. Ve 39. min. nás Malšovice přehrály po pravé straně, ale nebezpečný centr si našel Lukáš Kasper. Ve 42. min. centroval po rozehraném autu do vápna Adam Krejčí, ale Pavel Kasper zůstal bohužel ofsajdu.
I do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí a vytvořili si několik standardních situací, se kterými si naše obranné řady poradily. Nejnebezpečnější byla šance z 50. min., kdy po závaru ve vápně orazítkovaly Malšovice břevno. O 2 minuty později pak Lukáš Kasper vyrazil centrovaný míč za vápno a domácí hráč se mu ho snažil hned vrátit do branky. Naštěstí netrefil. V 60. min. se Adam Krejčí vysmýknul z držení domácího hráče, ale rozhodčí nám výhodu nenechal. V 63. min. zahrával Kuba Hovorka standardní situaci z 20 metrů, ale brankář Malšovic pošťouchl míč za břevno. V 66. min. odpadl po tvrdém souboji na zem Ondra Nosek, který se však ze zákroku otřepal a mohl pokračovat dále. Následná standardní situace se Adamovi Krejčímu vůbec nepovedla. V 69. min. nepotrestali domácí naši chybnou rozehrávku. V další minutě Pepa Kovaříček protečoval vysoký centr jen ke gólmanovi. V 73. min. opustil na chvíli hřiště s krvavým zraněním po srážce se soupeřem Pepa Kovaříček. Zatímco byl ošetrován, domácí ve vápně faulovali Pavla Drašnara, za což byla nařízena penalta. Tu s přehledem proměnil Pavel Kasper1:1. Domácí v závěrečných minutách nestíhali naše tempo a v 84. min. se po jednom ze svých úniků prosadil Adam Krejčí 1:2. Tlak soupeře v nastavení jsme ustáli, a z Malšovic si tak odvážíme 3 body!

Trenér k utkání:
Tomáš Krunčík: „-“

Zpět