Olešnice - Javornice B 0:4 (0:3)

25.08.2018 17:00

Střelci:
Josef Hanyk 2, Martin Paštika, Martin Plíhal

Sestava:
Stanislav Hynek – Lukáš Pavel (70‘ Jaroslav Janeček), Josef Hubek, Lubomír Plesl, Tomáš Plesl (60‘ Jiří Zářecký) – Filip Dvořák, Josef Hanyk, Jaroslav Petr, Jakub Pavlovec (75‘ Ondřej Nosek) – Martin Plíhal, Martin Paštika (77‘ Martin Kučera)

Komentář k utkání:
První poločas začal na sluncem spálené trávě v Olešnici naším tlakem. Jako první se ke střele dostal v 11. min. Kuba Pavlovec, který mířil nad branku. Ve 21. min. jsme se dostali do vedení 1:0, když Joska Hanyk usměrnil do branky míč vystřelený Martinem Plíhalem. Dále jsme měli převahu, kterou jsme dokázali i gólově zhmotnit. Ve 34. min. se z přímého kopu z hranice velkého vápna trefil levačkou Martin Paštika a vedli jsme 0:2. O 3 minuty později to bylo již 0:3, když Joska Hanyk proměnil penaltu po faulu na Filipa Dvořáka.
Druhý poločas odstartoval svou střelou vedle branky Filip Dvořák. Dále jsme soupeře přehrávali, ale další branky jsme se dočkali až v 61. minutě. To Martin Paštika trefil z přímého kopu pouze tyč, ale odražený míč dorazil do branky Martin Plíhal0:4. Zbytek zápasu se v podstatě už jen dohrával, a tak si z Olešnice odvážíme zasloužené vítězství.

Zpět