Olešnice - Javornice B 1:5 (0:1)

20.08.2022 17:00

Střelci:
Ondřej Nosek 2, Roman Petřík, David Hošek, Jakub Pavlovec

Sestava:
Tomáš Zahradník – Martin Hůlka, Lukáš Harbich, Pavel Chlachula, Jaroslav Petr – Jakub Pavlovec, David Hošek, Ondřej Nosek, Štěpán Purm – Roman Petřík, Martin Paštika; střídající Martin Kučera

Komentář k utkání:
Od úvodního hvizdu začalo dobývání branky domácích, ale první střely dokázala obrana Olešnice zblokovat. V 10. min. brankář soupeře neudržel přímý volný kop Martina Paštiky a dobíhající Roman Petřík už měl úlohu celkem snadnou – 0:1. Dále jsme útočili do plných, ale další naše střely mířily buď vedle, nebo byly slabé a gólmanovi starosti nenadělaly. Ve 38. min. brankář Olešnice opět neudržel míč ve svých rukavicích, vyrazil ho k Davidovi Hoškovi, který podruhé rozvlnil síť. Gól bohužel neplatil, protože hlavní rozhodčí Knapek jako jediný v širokém okolí, viděl ofsajd.
Druhý poločas byl ve znamení prudkého deště, který smyl prach z našich střeleckých kopaček. Hned ve 47. min. totiž dotlačil do branky míč Ondra Nosek0:2. A po hodině hry přidal Ondra Nosek přízemní střelou z hranice pokutového území gól na 0:3. Na naší straně si chtěl v tu chvíli dát gól asi každý, takže jsme poněkud zapomínali na bránění. Toho domácí využili k úniku a snížení na 1:3. V 72. min. nám však tříbrankové vedení vrátil David Hošek, který využil srážky 2 bránících hráčů a střelou z hranice velkého vápna zvýšil na 1:4. O 2 minuty později se 25 metrů od branky opřel do míče Kuba Pavlovec, který krásnou střelou vymetl pravý horní růžek branky Olešnice – 1:5. Tímto výsledkem zápas i skončil a se 3 body jsme se mohli vydat na dlouhou cestu zpět.

Zpět