Předměřice - Javornice A 0:2 (0:0)

17.06.2023 13:00

Střelci:
Jakub Kráčmer, Filip Dvořák

Sestava:
Lukáš Kasper – Tomáš Plesl, Jan Kráčmer, Stanislav Koutský, Jakub Hovorka – Martin Šrefl, Pavel Kasper (90' Jakub Resl), Pavel Drašnar (46‘ Jakub Kráčmer), Filip Dvořák – Ondřej Nosek (70‘ Josef Hanyk), Adam Krejčí

Komentář k utkání:
Poslední zápas sezóny začali aktivněji domácí, kteří se obehráváním snažili vytvořit šanci. První větší příležitost si Předměřice vytvořily po rohovém kopu, který jsme dokázali ubránit. Další šanci připravil domácím nepřesným zpracování Honza Kráčmer, ale zakončení soupeři nevyšlo. V 7. min. uklidil míč na roh po závaru Standa Koutský a za dalších pár minut přizvedl ostrý míč mířící do vápna Tomáš Plesl. V 9. min. vyboxoval centrovaný míč před nabíhajícím hráčem Lukáš Kasper. V 16. min. jsme při vyvážení míče ztratili míč a pohotovou střelu Lukáš Kasper jen sledoval, jak míří těsně vedle tyče. Za další 2 minuty měli domácí po centru do vápna gólovku, ale zakončující hráč na zadní tyči branku netrefil. Ve 20. min. jsme se snad poprvé dostali po nákopu Tomáše Plesla k pokutovému území soupeře, ale k zakončení jsme se nepropracovali. To na druhé straně měli Předměřice další velkou šanci po zpětné přihrávce, jenže domácí hráč netrefil míč čistě a Lukáš Kasper stihl míč před brankovou čárou sebrat do svých rukavic. Ve 30. min. jsme po akci po levé straně dostali až do zakončení, jenže tečovaná střela mezi tyče nemířila. Ve 32. min. vyzkoušeli pozornost Lukáše Kaspera nepřesnou střelou z dálky domácí. Chvíli poté si za obranu nabíhal Ondra Nosek, ale domácí hráč míč přizvedl a Ondra Nosek už byl u míče později než brankář Předměřic. Ve 34. min. jsme si hned dvakrát oddechli, když naši branku nejdříve minula hlavička soupeře a pak se domácí hráč doslova zalekl toho, že je sám před naším gólmanem a cestu míče k brance zatarasil Kuba Hovorka. Ve 39. min. vypálili domácí z 25 metrů jen doprostřed branky. Po výkopu pak domácí rychle zkusili vrátit míč do naší branky, ale Lukáš Kasper dokázal včas zacouvat.
Druhý poločas začal pozvolněji a na první šanci se čekalo do 52. min. si tréninkový slalom mezi našimi hráči užil záložník soupeře, prosmýkl se až do vápna, kde jeho zakončení vyrazil Lukáš Kasper. V 55. min. přišla dalekonosná nepřesná střela soupeře. V 65. min. jsme podnikli ojedinělý výpad na útočnou polovinu, kdy Adam Krejčí zatáhl míč do vápna a po kličkované dokázal přes protihráče přihrát před branku na zcela volného Kubu Kráčmera, který v chůzi doklepl míč do prázdné branky – 0:1. V 68. min. se do míče z 25 metrů opřel domácí hráč, ale Lukáš Kasper dokázal tvrdou střelu vytěsnit nad břevno. V 77. min. Lukáš Kasper báječně vychytal exligového Rolka, aby tím založil náš protiútok. Adam Krejčí míč podržel, počkal na náběh Filipa Dvořáka, který v souboji přetlačil obránce a sám upaloval na branku. Přesná střela k tyči a nebylo co řešit – 0:2. V 81. min. Lukáš Kasper předvedl další zákrok proti nepříjemné střele z hranice pokutového území. V 85. min. mohl odpor domácích zlomit Adam Krejčí, když si přehodil bránícího hráče, ale dělovkou z voleje orazítkoval jen tyč. V 87. min. Lukáš Kasper jen skokem zkontroloval střelu mířící těsně vedle naší tyče. V 90. min. jsme postupovali v přečíslení dva na jednoho. Martin Šrefl se klamavým pohybem zbavil obránce a pelášil sám na branku. Bohužel si v poslední fázi míč ukopl a třetí branku nepřidal. I tak si z Předměřic odvážíme 3 body a konečné umístění na 7. místě I.B třídy skupiny B.

Trenér k utkání:
Tomáš Krunčík: „-“

Zpět