Roveň - Javornice B 3:2 (2:1)

17.09.2022 16:30

Střelci:
Matěj Ehl, Jakub Pavlovec

Sestava:
Tomáš Zahradník – Jakub Pavlovec, Matěj Ehl, Pavel Chlachula, Lukáš Pavel – Daniel Rais, Jaroslav Krunčík, Mahmoud Abdelmonem „Mudy“ Mohamed, Vu „Lukáš“ Huynh Dinh – Petr Hubek, Martin Paštika; střídající Martin Kučera, Jiří Zářecký

Komentář k utkání:
První poločas začal na mokrém trávníku našim náporem. V 10. min. střílel Petr Hubek jen do brankáře. V 15. min. byl Martin Paštika v podstatě sám před prázdnou brankou, ale míč do ní dostat nedokázal. Ve 20. min. neudržel brankář domácích přímý kop Martina Paštiky a dobíhající Matěj Ehl nám dorážkou získal vedení 0:1. Ve 22. min. ani na dvakrát neprostřeli brankáře Jarda Krunčík. Ve 35. min. udělal chybu Pavel Chlachula, který jako poslední hráč namazal soupeři, který si s míčem věděl rady a střelou z vápna vyrovnal na 1:1. Ve 42. min. vystřelil jen do rukavic brankáře také Mudy. Ve 45. min. se míč dostal po akci soupeře na pravou stranu našeho vápna. Střelu z úhlu náš gólman nohou minul a do kabin tak odcházeli díky stavu 2:1 spokojenější domácí.
I ve druhém poločase jsme začali domácí tlačit. V 57. min. využil Kuba Pavlovec špatného vyběhnutí brankáře a ze strany uklidil míč do branky – 2:2. Hra se dále vyrovnala, ale ani jedna ze stran se nedokázala gólově prosadit. Daleko od vstřelení branky nebyl Pavel Chlachula, jehož přímý kop minul branku o centimetry. Když už se všichni připravovali na penalty, přišla standardní situace Rovně z poloviny hřiště. K úžasu a pobavení všech přítomných, vyjma našeho týmu, míč přeplachtil stojící hráče, ale následně přeskočil i našeho brankáře. A bylo vymalováno – 3:2. Domácím jsme tak svými chybami vítězství doslova darovali.

Zpět